Skip to main content

CONCURS RADIO. Vocea Sperantei vrea sa se extinda pe inca 22 de frecvente

 
CONCURS RADIO. Vocea Sperantei vrea sa se extinda pe inca 22 de frecvente

Asociatia Centrului Media Speranta, detinatoarea celor 45 de frecvenţe audiovizuale pe care se aude in acest moment postul Radio Vocea Sperantei, a solicitat azi de la CNA acordul pentru preluarea a inca 22 de frecvente.

Publicitate

“Am depus acest dosar tocmai pentru a ne dezvolta si a avea un acces cat mai bun pentru cei care ne-au transmis ca vor sa ne asculte”, a spus un reprezentant al postului de radio, prezent astazi in fata Consiliului.

Dintre cele 22 de frecvente, reprezentantii postului au declarat ca prioritare sunt frecventele din Ramnicu Valcea, Toplita, Comanesti, Brasov si Iasi. De ce sunt prioritare?

“Ne-am bazat pe puterea statiilor, pe pozitionarea emitatoarelor si pe solicitarile primite de acolo, de la ascultatorii care ne urmaresc pe internet sau au ascultat postul in alte zone si il vor si acolo”, a declarat reprezentantul postului.

“Avem 45 de frecvente, dar sunt cu acoperire mica”, a spus reprezentantul postului.

„Valoarea investitiei initiale pentru o statie este de 12.000 de euro, bani din donatii ale Bisericii Adventiste de Ziua a Şpatea şi ale unor persoane fizice, sponsorizari”, au mai arătat reprezentanţii postului.

Reprezentantul postului Radio Vocea Sperantei:

“Suntem o echipa tanara si in utlimii 3 ani am investit tot mai mult in cresterea calitatii programelor. Incercam sa ne aliniem cu lumea in care traim, incurajam dialogul religios, ne dorim sa dezvoltam calitatea programelor si dorim sa fim cat mai prezenti si in teritoriu.

Avem un anumit numar de statii in Romania, 45, dar multe sunt cu acoperire mica, au o putere foarte mica, sunt si restrictii pentru ca emitatoarele sunt in vecinatatea Radio Romania Actualitati, care sunt mult mai puternice.”

Asociatia Centrului Media Speranta este detinatorul licentei audiovizuale si pentru postul de televiziune Speranta TV.

CNA va audia in aceasta saptamana cele 48 de societăţi care au depus 391 de solicitări depuse pentru preluarea celor 30 de frecvente puse la bataie in concurs, urmand ca martea viitoare Consiliul sa voteze cine primeste frecventele.

TOATE proiectele prezentate până acum la concursul radio, AICI

Citeste si:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus