Skip to main content

CONCURS RADIO 2017. Postul Focus FM, detinut de un fost sef de la B1 TV, a cerut opt frecvente de la CNA

 
CONCURS RADIO 2017. Postul Focus FM, detinut de un fost sef de la B1 TV, a cerut opt frecvente de la CNA

Postul de radio Focus FM din Buzau, detinut de fostul director general de la B1 TV Vlad Pufu, a depus la CNA cereri pentru opt frecvente din cele 30 scoase la concurs de Consiliu.

Publicitate

Vlad Pufu este actionar unic la societatea SC Medika Broadcast Channel SRL, prin intermediul careia va detine statiile pe care, in cazul in care CNA ii va acorda vreo frecventa, le va dezvolta.

Fostul sef adjunct de la B1 TV este actionar majoritar si la societatea SC Media Grup Production SRL, prin care controleaza in acest moment postul Focus FM, dar si postul de televiziune nisat pe domeniul medical Medika TV, pentru care a obtinut licenta de la CNA in luna aprilie si postul de televiziune Focus TV.

Vlad Pufu:

"Noi am regandit strategia acum 5 ani si l-am regandit ca pe un post puternic ancorat local si cred ca am creat o stare de spirit prin imbinarea dintre muzica si stiri, pentru ca zona de muzica, care vine in completarea stirilor, este puternic racordata la zona locala, sprijinind si artistii locali.

Ne-am orientat pe o zona usor traditionalista a muzicii vechi, a slagarelor vechi, a unor artisti care nu prea au acces pe zona asta de radio. Foarte multi artisti am constatat ca erau nedifuzati si era o piata aproape neatinsa de radio. Am reusit sa ne nisam astfel incat astazi am reusit sa obtinem niste rezultate impresionante.

In zona de stiri mergem pe un format total atipic, noi mergem pe o alta formula in ceea ce priveste zona de stiri. In fiecare judet, desi retransmitem stiri, avem si redactii locale, care produc stiri si le imbinam cu cele retransmise. Cantitatea de stiri locale este foarte mare. Nu abordam stiri nationale decat daca sunt breakingnews-uri."

Potrivit raportului CNA, SC Media Grup Production SRL va pune la dispozitia SC Medika Broadcast Channel SRL o parte, deja existanta, a infrastructurii actuale, dar si marirea schemei de personal.

Investitiile prevazute in cadrul planului de afaceri vor fi finantate din contul de investitii care va fi alimentat lunar, iar la nevoie prin aport de capital, potrivit documentelor din mapa membrilor CNA.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ardelean Ardelean
    Pici,asta,vrea frecvențe,in China panaramă? Vă ajută ***...CNA!!!??? Alo, procurori, sunteți vii,sau căutați bicicleta in wc.? E greu,CNA ***...***! Apropo,vine ghitachetv cu tăițeii,conturi ***...

Trimite un comentariu

sus