Skip to main content

CONCURS RADIO 2017. Postul religios in lumba maghiara Radio Maria a depus la CNA cereri pentru sase frecvente

 
CONCURS RADIO 2017. Postul religios in lumba maghiara Radio Maria a depus la CNA cereri pentru sase frecvente

Postul in limba maghiara Maria Radio din Oradea, cu tematica religioasa Catolic, a solicitat astazi sase frecvente din cele 30 scoase la concurs de CNA.

Publicitate

Ieri membrii CNA au discutat cele zece cereri de preluare a unor frecvente locale de catre postul in limba romana Maria Radio din Oradea. Detalii, pe Paginademedia.ro.

Frecventele solicitate astazi de Maria Radio au fost cele din orasele Baia Mare, Brasov, Huedin, Lupeni, Sighetu Marmatiei si Toplita. In cazul in care CNA ii va acorda frecvente, postul va retransmite 100% programul statiei centrale de la Oradea.

Postul este detinut de Asociatia Maria Radio Erdely, care este asociat unic, potrivit raportului CNA.

Reprezentantul postului, in fata membrilor CNA:

"Avem peste 10 ani de functionare. In Oradea din pacate acum transmitem numai 12 ore in limba maghiara, 12 ore preluam programul in limba romana. Este singurul radio confesional in limba maghiara din Romania.

Noi in momentul de fata dispunem de 7 studiouri. Lucram foarte mult cu voluntari, avem peste 850 de voluntari pe care ii gestionam si care lucreaza efectiv in asociatia noastra, avem o publicatie proprie cu cel mai mare tiraj in limba maghiara din Romania, 25.000 de exemplare, pe care le distribuim gratuit."

Valoarea investitiei initiale este cuprinsa intre 4.685 de euro si 5.685 de euro pentru fiecare statie, cheltuielile lunare fiind aproximate intre 90 de euro si 1090 de euro per statie.

Societatea mai detine inca 3 licente audiovizuale pentru postul Maria Radio, pentru Cluj-Napoca, Gheorgheni si Tasnad, potrivit raportului CNA.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • borda borda
    Postul religios in "lumba" maghiara Radio Maria???
    Înainte să postați un articol nu verificați dacă e corect scris sau nu?

Trimite un comentariu

sus