Skip to main content

CONCURS RADIO . Radio Impuls din Cluj-Napoca vrea sa-si dubleze numarul de frecvente pe care emite

 
CONCURS RADIO . Radio Impuls din Cluj-Napoca vrea sa-si dubleze numarul de frecvente pe care emite

Postul de radio Impuls FM din Cluj-Napoca a solicitat astazi de la CNA opt frecvente, din cele 30 puse la bataie de Consiliu. Daca CNA ii va accepta solicitarea, postul aproape isi va dubla numarul de frecvente pe care emite.

Publicitate

Cele opt frecvente solicitate astazi de la CNA sunt pentru orasele Baia Mare, Brasov, Craiova, Huedin, Hunedoara, Iasi (una dintre cele 2 frecvente) si Ramnicu Valcea.

Radio Impuls detine in acest moment noua frecvente, pentru Cluj-Napoca, Bucuresti, Sibiu, Timisoara, Constanta, Tulcea, Bistrita, Bacau si Rasnov.

Calin Zeres, Radio Impuls:

“Noi vrem sa continuam proiectul in care credem foarte mult si la care punem suflet de 15 ani. Pe modelul deja existent vrem sa oferim serviciile si programele noastre si celorlaltor cetateni pentru orasele in care am aplicat. Avem o strategie clara in cap pe care vrem sa o aplicam. Sunt orase in care nu ne auzim si avem solicitari din partea oamenilor din acele orase, in acest moment ascultandu-ne doar in mediul online.

Programul pentru statiile din tara are Radio Impuls se difuzeaza din studiourile de la Cluj-Napoca, in colaborare cu corespondenti locali.

Principala sursa de finantare a postului sunt veniturile din publicitate.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    La ultimele concursuri CNA a încercat să împace pe toată lumea, a oferit câte o nouă licență fiecărui proiect solid prezentat de radiodifuzori.
    Sper să se întâmple și acum la fel, iar Radio Impuls să fie printre câștigătorii unei licențe.

Trimite un comentariu

sus