Skip to main content

CONCURS RADIO 2017. Radio Zu vrea frecvenţe pentru trei oraşe, Romantic FM pentru patru

 
CONCURS RADIO 2017. Radio Zu vrea frecvenţe pentru trei oraşe, Romantic FM pentru patru

Radio Zu si Romantic FM, posturile de Radio din grupul Camina, ambele parte a grupului Intact, au solicitat de la CNA nouă frecvente din cele 30 scoase la concurs de Consiliu.

Publicitate

Este vorba de frecventele puse la bataie de CNA in orasele Brasov, Iasi, Sibiu, Alba Iulia, Calarasi, Suceava si Vaslui. Grupul Camina promite o investitie initiala de peste 80.000 de euro in cele doua posturi de radio, in conditiile in care CNA ii va oferi toate cele noua frecvente.

Posturile au fost reprezentate astazi la CNA de Rodica Miculescu, director general al Grupului Camina.

Radio Zu a solicitat frecvente pentru oraşele Alba Iulia, Calarasi, Suceava si Vaslui. Valoarea investitiei initiale este de 8.800 de euro pentru fiecare statie.

Rodica Miculescu, director general Grupul Camina:

"Nu stiu ce as mai putea spune, ne cunoasteti foarte bine, noi tocmai ne intorcem de la Constanta unde am avut editia din acest an a Fortza Zu, amintesc de asta pentru ca exista un curent pe care il cunoastem, de rezerva vizavi de retele mari din Bucuresti, iar eu as dori sa va rog sa nu ne puneti totusi pe toti in aceeasi galeata pentru ca unii dintre noi, retelele mari din Bucuresti, suntem mai dezavantajati decat ceilalti.

Radio Zu este cel mai tanar post de radio din Bucuresti, are cele mai putine licente locale, iar pe de alta parte, din perspectiva de performante ne cunaosteti rezultatele, cunoasteti implicarea noastra in viata sociala a romanilor nu numai a Bucurestenilor, ne cunoasteti campaniile cu rol social.

Am pomenit de Fortza Zu pentru a repuncta de asemenea forta pe care radioul o are, implicarea lui intr-o alta industrie. In ciuda prognozei foarte proaste de vreme care a fost anuntat pt weekend-ul ce sa incheiat, am avut bucuria de a fi in mijlocul a 80.000 de oameni, si asta spune enorm."

Romantic FM a solicitat frecvenţe pentru Brasov, Iasi si Sibiu.

Valoarea investitiei initiale este de 8.800 de euro pentru fiecare statie.

Rodica Miculescu, director general Grupul Camina:

"Despre Romantic FM nu stiu ce sa mai spun, este alaturi de Pro FM cel mai longeviv brand de radio din Romania, care este o garantie a seriozitatii, a calitatii, este un post aparte care se adreseaza unui public cu educatie mai deosebita. In ceea priveste Romantic FM, as vrea sa rog sa fie evaluat ca un post local, un post mic.

Spun cu toata sinceritatea ca in comparatia dintre Romantic FM si oricare alt post local din tara, daca ne-ar fi dezavantajoasa nu as intelege, pentru ca Romantic FM are 23 de ani de viata, la o calitate a programe inalta, nu stiu ce am mai putea demonsta astfel incat dumneavoastra sa nu luati in calcul Romantic FM cand vorbim de licente locale."

Societatea SC Grupul Camina (G.M.C.) SRL detine 36 de licente audiovizuale: 35 pentru Radio Zu si una pentru Romantic FM.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Da. Asa este. Chiar mă miram ca Zu să nu aibă acum acoperire pe Brasov, Iasi si Sibiu.
  • cna cna
    Este ceva gresit.
    Zu a solicitat frecvențe pentru Alba Iulia, Calarasi, Suceava si Vaslui, iar Romantic FM a cerut pt Brasov, Iasi, Sibiu.

Trimite un comentariu

sus