Skip to main content

Cosmin Seleşi prezintă emisiunea de vară a Antenei 1, Aventură cu patru stele

 
Cosmin Seleşi prezintă emisiunea de vară a Antenei 1, Aventură cu patru stele

Cosmin Seleşi va prezenta „Aventură cu patru stele”, show-ul ce va începe în această vară la Antena 1. Actorul este cel care va lansa sarcinile vedetelor aflate în competiţie, va urmări desfăşurarea probelor şi va desemna câştigătorii, anunţă Antena 1.

Publicitate

„Este primul show pe care îl prezint singur şi recunosc că mă bucur de faptul că totul se întâmplă în Grecia. De când au început filmările am descoperit altfel această ţară, altfel decât ne este prezentată de agenţiile de turism. Partea bună este că şi telespectatorii o vor cunoaşte prin prisma localnicilor şi a lucrurilor noi şi inedite pe care le are de oferit. Văzând la ce probe sunt supuşi concurenţii şi prin câte trebuie să treacă, nu pot decât să vă mărturisesc că tare mă bucur să fiu prezentator. Veţi vedea foarte curând despre ce vorbesc!”, a declarat Cosmin Seleşi.

„Aventură cu 4 stele” este o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”), care va fi filmată în Grecia şi produsă de Mona Segall. În fiecare ediţie, 4 vedete intră în competiţie şi vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiţii materiale limitate.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    alex, paul ipate de pro tv a jucat doar in reclame , e asa mare actor , aici e nevoie de prezentatori buni, indiferent de meserai lor de baza, pe tine te deranjeaza ca e la antena , stim, crezi ca actorasii de la pro tv sunt mai simpatici decat varciu sau selesi, niciodata , ce te tu ingrijorezi de antene
  • alex2 alex2
    Asta si cu prietenul lui, Aradits, au noroc de relatii care sa-i promoveze in diverse emisiuni. Altfel,nu sunt in stare de nimic. Ca si Varciu. Sunt ei mari actori? Prezentatori buni? Stiu cumva sa faca ceva? Clar nu.
  • Ana Ana
    Aseara in plin avant dl.din imagine a spus clar ce prezente feminine/ masculine fac parte din emisiune: niste ***!..acu' la cine se referea exact,nu imi este clar: cheliosu' si cu Vârciu sau madam Pistol si botoxata din Clejani !?

Trimite un comentariu

sus