Skip to main content

Emisiune de vară la Antena 1: Fantastic show în locul Te cunosc de undeva

 
Emisiune de vară la Antena 1: Fantastic show în locul Te cunosc de undeva

Emisiune estivală la Antena 1. Postul TV va lansa din 17 iunie al doilea sezon al show-ului FANtastic Show, cu Florin Ristei prezentator şi Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu, care se vor duela în probe dintre cele mai haioase.

Publicitate

Emisiunea este programată sâmbăta, de la 20.30, tronson ocupat până săptămâna trecută de Te cunosc de undeva, ajuns la final de sezon.

Cel de-al doilea sezon “FANtastic Show” va beneficia şi de un juriu, format din două vedete poreclite Zuza şi Neluţu, despre care reprezentanţii Antenei 1 nu au dat încă detalii.

FOTO. Fantastic Show

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    asa-i mareane , te bucuri ca mizeriile fac rating , dar vrei o tara mai buna
  • marian marian
    Milut tu esti cel mai important din Romania nu antenuta cu ,,,,,,,,,,. cred ca ai ramas fara bani si cozonac daca ai revenit , cred ca pro cu filme expirate va bate antenuta la fundul gol sunt emisiuni expirate cu artist expirati
  • mile mile
    bravo antena , e nevoie de astfel de emisiuni pt a combate mizeria turceasca si filmele expirate , ma bucur ca se face inca un sezon , antena ramane cea ma importanta tv din romania si singura care face emisiuni bune si vara , restul e tacere
  • Swap Swap
    Din nou, prea mult Varciu si Stefanescu. Nici nu stiu cat de talentati au fost la Te cunosc de undeva de au castigat, ca eu n-am retinut decat ca tot timpul faceau glume nesarate la adresa lui Selesi si ca se bagau peste ceilalti. Probabil au fost remunerati suplimentar pentru asa ceva. Max Dragomir, Alex Vasilache, Bianca Sarbu sau Biu de departe cei mai buni.
  • Iuli Iuli
    O emisiune expirata. Juriu pentru ce? Mai bine faceau o emisiune distractiva si fara juriu, trebuie de fiecare data ca cineva sa castige?

    P.s.: eu renuntam la zgarciu si chelu asta, n-au carisma si sunt obositi + obositori.
  • Allex Allex
    Alin, Fort Boyard va fi difuzat in toamna!
  • Alin Alin
    ProTV face Fort Boyard , filmat in Franta , in locatia fortului.
  • UmbertoTomasy UmbertoTomasy
    Cu amărâții ăștia care mor de foame.nu mai au nimic în activitate decât câteva emisiuni în care mai apar și ei muritorii de foame.
  • Allex Allex
    Pro-ul nu face nimic de vara ?
  • Vultur Vultur
    :))) nu e nimic de comentat aici decat de ras ..asa ceva e de ocolit ( uaa uaa uaa ) :)))))

Trimite un comentariu

sus