Skip to main content

Gabi Jugaru se desparte de Naţional FM după şase ani. Pleacă în turneu de comedie

 
Gabi Jugaru se desparte de Naţional FM după şase ani. Pleacă în turneu de comedie

6 ani, 4 luni şi 2 săptămâni. Gabi Jugaru pleacă de la Naţional FM, după şase ani la postul de radio. Chiar în momentul redactării acestei ştiri (intervalul 16.00-17.00), Gabi Jugaru prezintă ultima emisiune "Hai acasă", la radioul fraţilor Micula. Motivele sunt de ordin financiar. Ce va face în continuare? Comedie şi muzică.

Publicitate

Detalii, în continuare.

Jugaru detaliază pentru Paginademedia.ro motivele despărţirii:

"Contravaloarea contractului cu Naţional FM a scăzut de la un sezon la altul. Suma nu îmi poate acoperi cheltuielile, care numai de nabab nu sunt. Pot spune că, după o săptămână de negocieri, suma de pe contract, cash, este de trei cifre. În lei. Deocamdată spun "Stop" şi "Nu te supăra, frate."

Gabi Jugaru a venit la Naţional FM în urmă cu aproape şase ani şi jumătate. A prezentat iniţial un program de farse, Antistress, apoi a avut, la prânz o emisiune împreună cu Denis Ciulinaru. A făcut o pauză, în care a fost concurent în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, de pe Pro TV. Când a revenit, a preluat intervalul 16.00-17.00, cu emisiunea Antistress.

Turneu de comedie: fac un fel de stand-up, dar eu nu râd de oameni. Un fel de Mark Twain, combinat cu Ion Creangă

Ce va face în continuare?

Jugaru pleacă într-un turneu de comedie - Jugaru Shukaru Show. L-a început deja, a fost în zece oraşe (printre care Sibiu, Târgu Mureş, Craiova, Piteşti şi Ploieşti). Urmează Huşi, Tecuci, Iaşi, Oradea, Satu Mare.

Ce tip de show?

Gabi Jugaru:

"Poţi să îi spui un fel de stand-up comedy. Dar eu nu fac din niciun spectator o ţintă a ironiilor celorlalţi. Majoritatea show-urilor de stand up au părţi în care comediantul găseşte 2-3 oameni din public pe care se apucă să îi ironizeze, spre deliciul celorlalţi. Eu nu fac aşa ceva.

Este o combinaţie între turneele lui Mark Twain de pe vremuri şi stilul de povestitor al lui Ion Creangă. Dacă Dumnezeu m-a dotat cu fizicul ăsta debordant, de ce să nu fac lumea să se simtă bine, să râdă şi să se bucure de viaţă?

Gabi Jugaru are şi un proiect muzical

"Este un proiect cu muzică de petrecere: folclor şi lăutărie veche. Multe cu ritm grecesc, care îţi transmit poftă de viaţă", spune Jugaru despre proiect.

Jugaru online

De o lună, Jugaru şi-a lansat proprius site - Gabijugaru.ro şi canalul de Youtube. Postează din arhiva de farse realizate în anii de Kiss FM, Pro FM, Pro TV şi Naţional.

Despre colegii de la Naţional FM, numai vorbe bune.

Gabi Jugaru:

"Le mulţumesc colegilor din radio, lui Denis Ciulinaru, Floriin Alexe (director de producţie), lui Dicu (director tehnic), Danielei Morari, care era înaintea mea şi Danielei Cap, care mă aştepta, că intra după mine şi omului de dimineaţă, Mihai Dacin.

M-am simţit foarte bine aici. E singurul radio în care am lucrat în care a funcţionat doar autocenzura. Nimeni nu mi-a spus sau nu mi-a sugerat să zic sau să nu zic ceva. Plus că faptul că în ultimii doi ani am fost şi la butoane e o experienţă care mi-a amintit de începuturile mele din anii '90.

Le mulţumesc ascultătorilor şi poate, într-un viitor apropiat, mă gândesc să fiu găsit online şi cu o emisiune interactivă pentru cei care ştiu să asculte şi au ceva de spus."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • PRO PRO
    În PRO salariile sunt vărzucă. Oameni din ce în ce mai puțini, salarii neschimbate de ani de zile (deși oamenii au mai mult de lucru din cauza plecărilor). În schimb, formate scumpe și parnos gros pentru cei de pe sticlă.
  • qwerty qwerty
    e criză maximă în presa din România. la ziare, salariile sunt varză, în online, la fel, în radio sunt din ce în ce mai mici, la televiziune se taie în toate părțile. în afara de posturile de stat si de vreo două posturi particulare, restul vor muri în curând.
  • question question
    Mie imi place National FM, am prins si eu de cateva ori emisiunea dlui Jugaru, mai bine lasa muzica si pe acel interval, ca e mult mai bine!

Trimite un comentariu

sus