Skip to main content

Încă o plecare de la România TV: Geanina Lungu, prezentatoarea principalelor emisiuni de știri, a demisionat

 
Încă o plecare de la România TV: Geanina Lungu, prezentatoarea principalelor emisiuni de știri, a demisionat

Geanina Lungu, prezentatoare de știri la România TV încă de la lansarea postului, și-a anunțat demisia.  

„Sunt momente in viață când trebuie să alegi ce să faci mai departe. Intr-un astfel de moment mă aflu eu acum.. după 6 ani de România tv a venit momentul să închid un capitol frumos din viața mea. A fost o perioadă minunată în care am trăit experiențe și bune și rele, însă toate au avut rostul lor, m-au ajutat să devin omul care sunt astăzi.

Nu pot sa plec fără să mulțumesc unor oameni care au avut încredere in mine și care mi-au oferit oportunitatea de a mă dezvolta și de a învața lucruri noi. Sunt onorată pentru că am lucrat cu oameni buni, oameni cu care am împărtășit toate trăirile mele. Indiferent de ceea ce îmi rezervă viața pe viitor, eu sunt pregătită, poate mai mult ca niciodată, sa scriu un nou capitol. Mulțumesc RomaniaTv, celor care au fost alături de mine pe tot acest parcurs și dvs. telespectatorilor care m-ați încurajat întodeauna!”, a scris ea pe pagina personală de Facebook. 

Publicitate

Contactată de Paginademedia.ro ea a declarat că urmează să ia o pauză de câteva săptămâni și că este „deschisă la noi oportunități”. 

Geanina Lungu a lucrat la România TV încă de la lansarea postului, din 2011. Ea a prezentat știrile pe mai multe tronsoane orare, dar în special știrile din prime-time (intervalul 19.00 - 23.00). Anterior, ea a fost jurnalist pe sport la Realitatea TV și la Telesport. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Oamenii au suportat mai multe taieri salariale in ultimii doi ani, timp in care volumul de munca s-a marit considerabil. Intotdeauna au fost anuntati de pe o zi pe alta cand s-a luat o masura in defavoarea lor. Este injust ca amenzile primite din partea cna, din cauza politicii editoriale a postului reprezentat de Chelemen, Popa, Badescu si Niculescu, sa fie platite de catre angajati. Ei sunt minititi in fata ca postul nu se sustine financiar pentru ca a scazut publicitatea in timpul protestelor si ca publicitarii nu platesc la timp. Cred ca Romania Tv are zilele numarate.
 • EU ZIC SA SE INCHIDA TOATE TELEVIZIUNILE SI SA NE INTOARCEM LA TVR... CORECT? CA ERA BINE PE VREMEA AIA, TOTI NISTE GAINI ORDONATE LA COADA LA LAPTE. PENTRU TINERII FRUMOSI SI LIBERI- DE CE NU MAI IESITI IN STRADA SAU SUNTETI MANIPULATI SA STATI IN CASE... :))))))
 • Da, Gianina este o scumpă. frumoasa, talentata, stralucitoare. Merita o angajare la un post TV adevărat dinafară .
 • Vine la TVR. Ca doar Irina Radu ii aduna pe toti cei ce pleaca, de nevoie, sau de nevoie, de la alte Televiziuni. Si, Petrisor, nu mai cenzura postarea! Sau ti-a promis si tie ceva reprezentanta lui Dragnea in TVR!
 • Eu zic sa plece toți, pentru ca toți sunt mana dreapta a lui GHITA. Eu una m-am saturat de minciunile lor. Cred ca este cea mai toxica televiziune. Daca ii urmărești, o iei razna si nu mai știi ce sa crezi. Sa plece in primul rand Cristina Șincăi si Ciutacu
 • Eu o vad prezentatoare la Etno sau Taraf... Uitati-va ce miscari avea la Revelionul RTV, si de Paste la Rtv, face niste dansuri populare si pe manele de cazi pe spate... De ce sa nu se foloseasca de talentul pe care il are ?
 • Sper să se angajeze cât mai repede pentru că e o fată foarte frumosasă și talentată. Cu siguranță nu va duce lipsă de oferte. Aș vedea-o la Prima TV sau chiar la DigiSport. @Paginademedia, fiți pe fază și anunțați-ne din timp, ca de obicei ;)
 • Ce audiente au facut redifuzarile iUmor si Poftiti pe la noi vs. Las Fierbinti + Filme vs. serial Kanal D?
 • Parasesc sobolanii corabia. Cine inchide ultimul lumina? Iar pt "vedetele" canalului (la propriu) nu va vom uita fata cand citeati toate mizeriile si manipularile.
 • RTVul i-a făcut ”vedete”.
  Pe ea și pe alții.
  Acum, în perioadă de criză, au părăsit bărcuța.
  Iar, pe viitor, este „deschisă la noi oportunități”.
  Geanina, să fie Digi24, DigiSport, Kanal D, Prima sau B 1 TV ?

Trimite un comentariu