Skip to main content

Încă o plecare de la România TV: Geanina Lungu, prezentatoarea principalelor emisiuni de ştiri, a demisionat

 
Încă o plecare de la România TV: Geanina Lungu, prezentatoarea principalelor emisiuni de ştiri, a demisionat

Geanina Lungu, prezentatoare de ştiri la România TV încă de la lansarea postului, şi-a anunţat demisia.

Publicitate

„Sunt momente in viaţă când trebuie să alegi ce să faci mai departe. Intr-un astfel de moment mă aflu eu acum.. după 6 ani de România tv a venit momentul să închid un capitol frumos din viaţa mea. A fost o perioadă minunată în care am trăit experienţe şi bune şi rele, însă toate au avut rostul lor, m-au ajutat să devin omul care sunt astăzi.

Nu pot sa plec fără să mulţumesc unor oameni care au avut încredere in mine şi care mi-au oferit oportunitatea de a mă dezvolta şi de a învaţa lucruri noi. Sunt onorată pentru că am lucrat cu oameni buni, oameni cu care am împărtăşit toate trăirile mele. Indiferent de ceea ce îmi rezervă viaţa pe viitor, eu sunt pregătită, poate mai mult ca niciodată, sa scriu un nou capitol. Mulţumesc RomaniaTv, celor care au fost alături de mine pe tot acest parcurs şi dvs. telespectatorilor care m-aţi încurajat întodeauna!”, a scris ea pe pagina personală de Facebook.

Contactată de Paginademedia.ro ea a declarat că urmează să ia o pauză de câteva săptămâni şi că este „deschisă la noi oportunităţi”.

Geanina Lungu a lucrat la România TV încă de la lansarea postului, din 2011. Ea a prezentat ştirile pe mai multe tronsoane orare, dar în special ştirile din prime-time (intervalul 19.00 - 23.00). Anterior, ea a fost jurnalist pe sport la Realitatea TV şi la Telesport.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • micutu de la 4 micutu de la 4
    Era singurul motiv pentru care ma uitam la RTV.
    Oare chiar e nevoie de verificarea aia de robot?
  • Angajatii Angajatii
    Oamenii au suportat mai multe taieri salariale in ultimii doi ani, timp in care volumul de munca s-a marit considerabil. Intotdeauna au fost anuntati de pe o zi pe alta cand s-a luat o masura in defavoarea lor. Este injust ca amenzile primite din partea cna, din cauza politicii editoriale a postului reprezentat de Chelemen, Popa, Badescu si Niculescu, sa fie platite de catre angajati. Ei sunt minititi in fata ca postul nu se sustine financiar pentru ca a scazut publicitatea in timpul protestelor si ca publicitarii nu platesc la timp. Cred ca Romania Tv are zilele numarate.
  • KJK KJK
    EU ZIC SA SE INCHIDA TOATE TELEVIZIUNILE SI SA NE INTOARCEM LA TVR... CORECT? CA ERA BINE PE VREMEA AIA, TOTI NISTE GAINI ORDONATE LA COADA LA LAPTE. PENTRU TINERII FRUMOSI SI LIBERI- DE CE NU MAI IESITI IN STRADA SAU SUNTETI MANIPULATI SA STATI IN CASE... :))))))
  • Vanea Vanea
    Da, Gianina este o scumpă. frumoasa, talentata, stralucitoare. Merita o angajare la un post TV adevărat dinafară .
  • livia pila livia pila
    Vine la TVR. Ca doar Irina Radu ii aduna pe toti cei ce pleaca, de nevoie, sau de nevoie, de la alte Televiziuni. Si, Petrisor, nu mai cenzura postarea! Sau ti-a promis si tie ceva reprezentanta lui Dragnea in TVR!
  • Nela Nela
    Eu zic sa plece toți, pentru ca toți sunt mana dreapta a lui GHITA. Eu una m-am saturat de minciunile lor. Cred ca este cea mai toxica televiziune. Daca ii urmărești, o iei razna si nu mai știi ce sa crezi. Sa plece in primul rand Cristina Șincăi si Ciutacu
  • JANN JANN
    Troaca tv a lu` Ghita pute si trebuie inchisa.....
  • mile mile
    cine se uita la acest post , absolut neinteresant
  • question question
    Eu o vad prezentatoare la Etno sau Taraf... Uitati-va ce miscari avea la Revelionul RTV, si de Paste la Rtv, face niste dansuri populare si pe manele de cazi pe spate... De ce sa nu se foloseasca de talentul pe care il are ?
  • livia pila livia pila
    ***
  • messi messi
    Sper să se angajeze cât mai repede pentru că e o fată foarte frumosasă și talentată. Cu siguranță nu va duce lipsă de oferte. Aș vedea-o la Prima TV sau chiar la DigiSport. @Paginademedia, fiți pe fază și anunțați-ne din timp, ca de obicei ;)
  • Iuli Iuli
    Ce audiente au facut redifuzarile iUmor si Poftiti pe la noi vs. Las Fierbinti + Filme vs. serial Kanal D?
  • david david
    Parasesc sobolanii corabia. Cine inchide ultimul lumina? Iar pt "vedetele" canalului (la propriu) nu va vom uita fata cand citeati toate mizeriile si manipularile.
  • geo geo
    RTVul i-a făcut ”vedete”.
    Pe ea și pe alții.
    Acum, în perioadă de criză, au părăsit bărcuța.
    Iar, pe viitor, este „deschisă la noi oportunități”.
    Geanina, să fie Digi24, DigiSport, Kanal D, Prima sau B 1 TV ?

Trimite un comentariu

sus