Skip to main content

Iulia Nagy a lăsat România TV și trece în radio

 
Iulia Nagy a lăsat România TV și trece în radio
Sursa foto: facebook Julia Nagy

Iulia Nagy, care a prezenta știrile dimineții la România TV, alături de Florin Badea, a demisionat de la televiziunea de știri fondată de Sebast ian Ghiță. Din informațiile Paginademedia.ro ea trece în radio, ca reporter al știrilor Europa FM. 

Informația a fost confirmată de oficialii Europa FM. 

Publicitate

Iulia Nagy a lucrat la România TV încă de la începuturile postului, din 2011. Anterior, ea a fost reporter la Realitatea TV. 

Tot recent și Florin Badea, co-prezentator la tronsonul matinal de la România TV, a părăsit televiziunea de știri. El a trecut la B1 TV, unde va prezenta tot pe tronsonul de dimineață, de săptămâna viitoare. 

De altfel, din informațiile Paginademedia.ro, au fost mai multe plecări ale oamenilor din redacție, dar urmează și alte nume din cei care apar „pe sticlă”. 

Numroasele plecări de la România TV vin în contextul în care la televiziunea de știri au apărut probleme cu plata salariilor. Angajații au fost informați că luna aceasta vor primi la lichidare 1.000 de lei, indiferent de salariul pe care îl au, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI
 
După acest anunț și Corina Drăgotescu a anunțat că încheie colaborarea cu România TV. 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cu 1000 lei nu poti sa te superi ca pleaca toti. Daca directorii si patronii nu vor sa scada si ei la castiguri atunci o sa ramana sa faca ei emisiuni. Sau poate vin "academicienii" lu' Stoiceasca sa faca "practica" gratis la RTV.
  • Dădea bine pe sticlă.
    Prezenta și modera emisiuni TV destul de ok.
    Trecerea pe radio - pentru o anumită perioadă - mi se pare un pas înapoi în carieră. Asta până când i se va deschide ușile altei televiziuni.

Trimite un comentariu