Skip to main content

Iulia Nagy a lăsat România TV şi trece în radio

 
Sursa foto: facebook Julia Nagy
Sursa foto: facebook Julia Nagy

Iulia Nagy, care a prezenta ştirile dimineţii la România TV, alături de Florin Badea, a demisionat de la televiziunea de ştiri fondată de Sebast ian Ghiţă. Din informaţiile Paginademedia.ro ea trece în radio, ca reporter al ştirilor Europa FM.

Publicitate

Informaţia a fost confirmată de oficialii Europa FM.

Iulia Nagy a lucrat la România TV încă de la începuturile postului, din 2011. Anterior, ea a fost reporter la Realitatea TV.

Tot recent şi Florin Badea, co-prezentator la tronsonul matinal de la România TV, a părăsit televiziunea de ştiri. El a trecut la B1 TV, unde va prezenta tot pe tronsonul de dimineaţă, de săptămâna viitoare.

De altfel, din informaţiile Paginademedia.ro, au fost mai multe plecări ale oamenilor din redacţie, dar urmează şi alte nume din cei care apar „pe sticlă”.

Numroasele plecări de la România TV vin în contextul în care la televiziunea de ştiri au apărut probleme cu plata salariilor. Angajaţii au fost informaţi că luna aceasta vor primi la lichidare 1.000 de lei, indiferent de salariul pe care îl au, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.
După acest anunţ şi Corina Drăgotescu a anunţat că încheie colaborarea cu România TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex2 alex2
    Cu 1000 lei nu poti sa te superi ca pleaca toti. Daca directorii si patronii nu vor sa scada si ei la castiguri atunci o sa ramana sa faca ei emisiuni. Sau poate vin "academicienii" lu' Stoiceasca sa faca "practica" gratis la RTV.
  • mihai mihai
    ce fug toti cand e greu! Acum o fac pe deonologii dar le-a placut banu' lu' Ghita!
  • Romania Tv Romania Tv
    La avans au primit 1000 de lei. La lichidare au primit diferenta pana la jumatatea salariului.
  • geo geo
    Dădea bine pe sticlă.
    Prezenta și modera emisiuni TV destul de ok.
    Trecerea pe radio - pentru o anumită perioadă - mi se pare un pas înapoi în carieră. Asta până când i se va deschide ușile altei televiziuni.

Trimite un comentariu

sus