Skip to main content

LA STAT, CA LA STAT! Un functionar CNA a plecat cu aparatul care inregistreaza sedintele în plină discuţie. De ce?

 
CNA
CNA

La stat, programul de lucru e sfant! Situatie inedita astazi la CNA. Ultima jumatate de ora a sedintei de azi nu a fost inregistrata. De ce?

Publicitate

Un functionar care are in gestiune aparatul care intregistreaza sedintele de Consiliu a plecat cu acesta cu jumatate de ora inainte de terminarea intalnirii CNA de azi.

Motivul? S-a terminat programul de lucru.

Functionarul a venit la ora 17.00 in sala de sedinte si a ridicat aparatul, desi sedinta CNA de azi a fost mai lungă decât de obicei: s-a terminat la ora 17.30.

Membrul CNA Radu Herjeu a comentat si el pe Facebook de situatia iesita din comun:

"CNA live: incredibil! La ora 5, functionarul care are in gestiune aparatul care inregistreaza sedintele CNA a venit si l-a luat din sala, pe motiv ca s-a terminat programul de lucru! :)))) Bine ca ne-au lasat scaunele sau ca nu ne-a inchis cineva in sala."

E drept ca sedinta CNA de azi trebuia sa se termine la ora 17.00, insa membrii Consiliului au ramas inca jumatate de ora peste program, pentru a discuta o serie de reclamatii pentru posturile TVR 1, Antena 3 si Romania TV.

Reclamatiile au vizat emisiunile "Romania 9" (TVR 1), "Sinteza zilei"(Antena 3) si "Editie speciala" si "Stirile Romania TV" (Romania TV). Toate reclamatiile venite pentru aceste emisiuni au fost trimise de DNA.

Ce sanctiuni s-au propus?

  • Radu Herjeu a propus somatii pentru fiecare dintre cele trei posturi.
  • Dorina Rusu a propus sanctiuni cu amenda astfel: TVR - 10.000 de lei; Antena 3 - 30.000 de lei; Romania TV - 30.000 de lei.

Niciuna dintre propuneri nu a primit numarul necesar de voturi, astfel ca urmeaza sa reia votul in sedinta de joi.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasile Vasile
    In comparatie cu membri CNA care lipsesc de la sedinte, cred ca e de preferat un angajat care respecta programul. Intrebarea fireasca e daca angajatului i s-a cerut sa ramana.
  • criss criss
    @Radu Herjeu
    nu v-am acuzat de absolut nimic. doar am citit acest articol in care se face referire la o postarea de-a dvs pe facebook. in continuare cred ca "rufele se spala in familie". eu sunt de principiul.. plecam cand se termina munca, nu cand se termina programul de lucru... dar, repet... daca statea peste program... trebuia platit suplimentar? da sau nu? Legislatia in domeniul muncii ce spune?.... Da, la patron nu pleaca nimeni la fix... dar nici nu prea cred ca sta cu foarte mare placere - exceptie poate daca e frate cu patronul :).
  • Radu Herjeu Radu Herjeu
    @criss
    Deficitul de imagine nu se rezolva ascunzand mizeria sub pres. Iar "episodul" e fost public, pentru ca sedintele CNA sunt publice. La ele asista jurnalisti, deci nu ce-a facut dl. Herjeu e de vina pentru "deconspirarea" episodului.
    Nu vreau sa comentez partea cu "platitul suplimentar". As face-o daca am fi vorbit despre un miner. Sau cosas.
    Iar eu n-am imputat nimic, nimanui. Ci doar am subliniat penibilul unei situatii in care se poate trezi o institutie de stat. Te asigur eu ca de la patron nu pleaca nimeni la fix, daca mai e treaba de facut, pentru ca nu e platit suplimentar!
  • criss criss
    deja institutia are un deficit major de imagine... cred ca acest episod ar fi fost mai bine sa fie discutat in cadrul institutiei... si nu facut public de dl. herjeu pe facebook.... pe de o parte... iar pe de alta... omul nu era platit suplimentar pentru a mai sta la serviciu... aaa, ca nu se intampla foarte des ca o sedinta sa dureze atat, sunt de acord ca ar fi trebuit sa stea... dar ce i se poate imputa omului? ca s-a terminat programul de lucru!?... :))

Trimite un comentariu

sus