Skip to main content

Ultima şansă pentru Mondiale: meciul Polonia - România, live la TVR

 
Ultima şansă pentru Mondiale: meciul Polonia - România, live la TVR

Meciul România - Polonia din preliminariile Cupei Mondiale 2018 va fi difuzat în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR+, sâmbătă, 10 iunie, de la ora 21.45.

Publicitate

„Ultima şansă pentru Mondiale” se joacă sâmbătă, 10 iunie, pe Stadionul Naţional din Varşovia, acesta fiind cel de-al şaselea meci al „tricolorilor” în calificările pentru Cupa Mondială FIFA Rusia 2018.

Partida va fi comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos. Ea va fi precedată şi urmată, de la orele 21.00 şi 23.45, de ediţii speciale Repriza a treia, transmise în direct de la Bucureşti şi de la Varşovia. În studioul TVR de la Bucureşti, Costin Deşliu îi va avea invitaţi pe Ciprian Marica şi pe Marius Mitran, iar în direct de la Varşovia, Marian Olaianos va fi alături de Ovidiu Ioaniţoaia şi Mihai Stoichiţă.

După miezul nopţii, la TVR 1 şi TVR HD, vor fi rezumatele tuturor partidelor disputate duminică în grupa noastră şi în celelalte grupe de calificare.

Înaintea meciului de sâmbătă, Polonia este liderul neînvins al Grupei E, cu 13 puncte din 5 meciuri disputate, în timp ce România ocupă locul 4, cu 6 puncte.

Meciul de la Varşovia se va juca în faţa a peste 55.000 de spectatori, polonezii anunţând în urmă cu două săptămâni că toate biletele au fost vândute. Printre spectatorii de pe Stadionul Naţional din Varşovia se vor număra şi 300 de fani ai echipei naţionale a României, restul arenei fiind ocupat de spectatori din ţara gazdă.

Lotul complet al României, convocat pentru meciul cu Polonia, este următorul:

Portari: Ciprian Tătăruşanu, Costel Pantilimon, Florin Niţă, Silviu Lung
Fundaşi: Romario Benzar, Bogdan Ţîru, Vlad Chiricheş, Cristian Săpunaru, Florin Gardoş, Dragoş Grigore, Alin Toşca, Iasmin Latovlevici, Cristian Ganea

Mijlocaşi: Sergiu Hanca, Răzvan Marin, Eric Bicfalvi, Mihai Pintilii, Nicolae Stanciu, Alexandru Băluţă, Alexandru Chipciu, Bogdan Stancu
Atacanţi: Dorin Rotariu, Gheorghe Grozav, Florin Andone, Denis Alibec, Andrei Ivan

Din grupa E de calificare la Cupa Mondială FIFA Rusia 2018 mai fac parte, alături de reprezentativele României şi Poloniei, naţionalele Danemarcei, Muntenegrului, Armeniei şi Kazakhstanului. Următorul meci pe care îl va avea Naţionala după întâlnirea de sâmbătă, de la Varşovia, va fi pe 1 septembrie, acasă, în compania reprezentativei Armeniei. TVR transmite în direct şi în exclusivitate toate meciurile Naţionalei de fotbal a României din preliminariile CM FIFA Rusia 2018.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorin Radulescu Sorin Radulescu
    Sigur pierdem dacă se da în stamba *** Emilut.

Trimite un comentariu

sus