Skip to main content

Modificările fiscale pregătite de noul Guvern, subiectul zilei de ieri. Moise Guran: "Nătângilor, o să vă scufundaţi în propria mediocritate şi pe noi toţi, odată cu voi!"

 
Modificările fiscale pregătite de noul Guvern, subiectul zilei de ieri. Moise Guran: "Nătângilor, o să vă scufundaţi în propria mediocritate şi pe noi toţi, odată cu voi!"

După ministrul Culturii, a venit rândul ministrului Finanţelor să devină viral pe reţelele sociale.

Publicitate

Declaraţiile controversate făcute ieri de Ionuţ Mişa, noul ministru al Finanţelor, legate de posibilitatea ca Executivul să elimine pilonul II de pensii, dar şi introducerea unor noi taxe, s-au viralizat pe Facebook, fiind distribuite de mii de ori.

Subiectul a fost prins cel mai bine în blogosferă de Moise Guran care, cu o opinie despre impozitul pe cifra de afaceri propus de Guvern, a adunat peste 10.000 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Moise Guran, pe blogul Moise.ro:

"Ce-aţi făcut frate? Impozit pe cifra de afaceri!? Aşa ziceţi voi că nu-şi mai exportă corporaţiile profitul? Nătângilor, o să vă scufundaţi în propria mediocritate şi pe noi toţi, odată cu voi!

Din prepuţul gândirii noului ministru de Finanţe – dacă impozităm cifra de afaceri, atunci companiile nu mai plătesc impozit pe diferenţa dintre venituri şi cheltuieli, deci le rămân nişte bani, cu care să facă ce doresc ele."

Ştirea virală a zilei de ieri a fost despre scuzele prezentate de ministrul de Finanţe, după ce a declarat că există un plan de desfiinţare a pilonului II de pensii.

Materialul pe această temă care a adunat cele mai multe like-uri şi share-uri a fost publicat de HotNews.ro, cu titlul “Ministrul Finantelor: Imi cer scuze pentru declaratia despre desfiintarea Pilonului II de pensii, a fost o eroare, nu se desfiinteaza”

Articolul a adunat peste 4.200 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din articol:

"Ministrul Finantelor din Guvernul Tudose a revenit joi dupa votul de investire din Parlament asupra declaratiei de la pranz in care anunta desfiintarea Pilonului II de pensii. 'Imi cer scuze pentru declaratia despre desfiintarea Pilonului II de pensii, a fost o eroare, nu se desfiinteaza', a declarat Misa, refuzand sa faca alte declaratii."

În topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri au intrat materiale de pe HotNews.ro, Digi24.ro şi Stirileprotv.ro.

Topul blogosferei este ocupat de blogurile Moise.ro, Petreanu.ro, Mihaivasilescublog.ro şi Blogurile Adevărul.

Menţiune importantă: topurile includ, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri, potrivit monitorizării Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Hotnews.ro, “Ministrul Finantelor: Imi cer scuze pentru declaratia despre desfiintarea Pilonului II de pensii, a fost o eroare, nu se desfiinteaza”

- 4.214 Likes & Shares;

2. Digi24.ro, “CTP: Începe cea mai mare restauraţie anticapitalistă şi antioccidentală”

- 2.856 Likes & Shares;

3. Digi24.ro, “VIDEO. Primul român racolat de ISIS a fost reţinut de DIICOT”

- 2.781 Likes & Shares;

4. Digi24.ro, “Controverse în Guvern încă din prima zi, pe tema Pilonului II de pensii. Dragnea: Mişa a început cu stângul”

- 2.463 Likes & Shares;

5. Stirileprotv.ro, “Un camion cu militari s-a rasturnat intr-o rapa adanca de 40 de metri, in Arges. 3 oameni au murit si 9 au fost raniti”

-1.117 Likes & Shares.

Cele mai apreciate şi distribuite opinii publicate ieri în blogosferă:

1. Moise.ro, “Când Neghiobia ajunge în vârful Statului…”

- 10.107 Likes & Shares;

2. Moise.ro, “Blogul Biziday.ro devine Moise.ro. Aplicaţia de ştiri păstrează numele Biziday”

- 3.002 Likes & Shares;

3. Petreanu.ro, “Cum se spune “vrăjeală” în ungureşte?”

- 913 Likes & Shares;

4. Mihaivasilescublog.ro, “Tocmai am simţit cum e în iad”

- 595 Likes & Shares;

5. Blogurile Adevărul, ”Un guvern de politruci pentru sinuciderea politică a PSD”, de Ştefan Vlaston

- 316 Likes & Shares;

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus