Skip to main content

Nou director online la Adevărul. S-a întors după o perioadă la Digi 24

 
Nou director online la Adevărul. S-a întors după o perioadă la Digi 24

Adevărul Holding anunţă un nou director de online pentru produsele grupului. Un mesaj intern, pe care Paginademedia.ro îl public mai jos, l-a anunţat pe cel care "se va ocupa de dezvoltarea şi implementarea strategiei online."

Publicitate

Este vorba de Sergiu Dimitriu, care a mai lucrat, în trecut, la Adevărul. El revine le grupul de presă deţinut de Cristian Burci, după câţiva ani în care a oordonat departamentul de NewMedia la RCS.

Absolvent al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării - FJSC din cadrul Universităţii Bucureşti, Sergiu Dimitriu a lucrat la Adevărul pe poziţia de Editor Reţele Sociale, înainte de a pleca la Digi 24.

Din noua poziţie, Dimitriu se va ocupa de strategia online, în timp ce partea editorială - cel puţin pentru site-ul Adevărul.ro - este coordonată de Călin Nicolescu, redactor-şef adjunct Adevărul.

Anunţul intern Adevărul Holding:

Dragi colegi,

Sergiu Dimitriu este incepand de luni, 19 iunie, noul director de online al Adevarul Holding si se va ocupa de dezvoltarea si implementarea strategiei online pentru produsele grupului.

Sergiu vine din cadrul RCS&RDS, unde a fost coordonatorul departmentului de NewMedia, iar in trecut a fost colaborator al Adevarul Holding pentru o perioada de aproximativ 2 ani jumatate, iar timp de un an a coordonat departamentul Community Desk.

Mult succes Sergiu si bine ai revenit in echipa Adevarul Holding!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Reporter Reporter
    Toti strategii astia de la AH sunt de tot rasul. Unul mai umflat in pene decat altul. In realitate nu fac absolut nimic si primesc cate 70-80 milioane pe luna. De baza sunt ***. Cate 5-6 insi, plus reporterii din redactii. Astia ducem greul pe cate 20 milioane pe luna.

Trimite un comentariu

sus