Skip to main content

Numire la Coca-Cola România: Constantin Bratu, noul şef pe comunicare şi public affairs

 
Numire la Coca-Cola România: Constantin Bratu, noul şef pe comunicare şi public affairs

Începând cu luna iunie 2017, Constantin Bratu se alătură echipei Coca-Cola România, preluând conducerea Departamentului de Comunicare Coca-Cola, din poziţia de Public Affairs & Communication Manager pentru România şi Moldova.

Publicitate

Constntin Bratu vine pe locul ocupat până recent de Miruna Smeureanu, care a preluat, în luna martie a acestui an, coordonarea departamentului de marketing pentru operaţiunile Coca-Cola România şi Moldova.

Din această funcţie, Constantin Bratu va fi responsabil de dezvoltarea activităţilor de comunicare şi public affairs derulate de Coca-Cola România - relaţia cu mass-media şi autorităţile publice, proiectele de promovare a companiei şi a mărcilor deţinute de aceasta şi proiectele de CSR, contribuind prin experienţa sa la strategia de creştere a companiei.

„Venirea lui Constantin Bratu în echipa Coca-Cola România şi Moldova ne consolidează eforturile de a comunica transparent şi eficient cu toţi cei interesaţi de operaţiunile şi rezultatele companiei. Un profesionist cu experienţa sa este un atu important pentru echipa noastră”, a declarat Nicoleta Eftimiu, Franchise Country Manager Coca-Cola România şi Moldova.

„Sunt bucuros să mă alătur companiei Coca-Cola şi unei echipe care a obţinut rezultate remarcabile, prin inovaţie şi pasiune pentru excelenţă, în cei 25 de ani de prezenţă în România. Am convingerea că, împreună, vom dezvolta proiecte cu un impact semnificativ pentru comunitatea locală şi vom continua să construim o imagine relevantă a mărcilor noastre”, a spus Constantin Bratu, Public Affairs & Communication Manager pentru România şi Moldova.

Constantin Bratu a ocupat anterior funcţia de Head of Corporate Affairs la British American Tobacco, precum şi Director General al Asociaţiei Berarii României.

Noul Director de Comunicare şi Public Affairs deţine un Executive MBA la ASEBUSS Kennesaw University şi un master în Comunicare şi Resurse Umane la Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative.


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus