Skip to main content

(P) Gala Avanpremiere, la AFI: peste 350 de invitaţi la un eveniment marca Alin Gălăţescu. Live pe contul publicaţiei A List Magazine

 
(P) Gala Avanpremiere, la AFI: peste 350 de invitaţi la un eveniment marca Alin Gălăţescu. Live pe contul publicaţiei A List Magazine

(P) Cea de-a 18-a ediţie a Galei AVANPREMIERE, cel mai important şi longeviv eveniment de fashion multibrand din România, marca Alin Gălăţescu, a avut loc în data de 22 iunie 2017, in imensul spaţiu din Atriumul de la Cinema City din AFI Cotroceni, reunind peste 350 de invitaţi - vedete, jurnalişti, bloggeri şi iubitori ai modei Made in Romania.

Publicitate

În cadrul ediţiei cu numărul 18, şapte designeri talentaţi şi-au prezentat colecţiile 2017-2018 într-un spaţiu neconvenţional, cu accente futuriste: Atriumul de la Cinema City din AFI Cotroceni - unul dintre cele mai cool locuri din Bucureşti.

Moda în România este un domeniu atât de dinamic şi eclectic, încât uneori am impresia că îmi e greu să ţin pasul cu toate noutăţile şi schimbările. Mă bucură teribil efervescenţa din ultimii ani şi sunt un fan al designerilor români pe care încerc, prin această serie de evenimente, să îi cunosc mai bine şi să îi prezint şi publicului. Eu cred in Moda Românească!”, a declarat Alin Gălăţescu, jurnalist şi analist de modă, fondator al Galei AVANPREMIERE.

Evenimentul intinerant de modă Gala AVANPREMIERE a fost gândit ca o formă de studiu al artei spectacolului de fashion, pentru a prezenta creaţiile designerilor români de valoare şi de a aduce moda autohtonă mai aproape de publicul său.

Gala AVANPREMIERE este singurul eveniment de fashion care a fost transmis LIVE pe pagina de Facebook a revistei A List Magazine şi pe site-ul Eva.ro.

Timp de câteva ore AFI Cotroceni şi Cinema City au fost gazdele unei prezentări de modă impresionante, al cărei decor a recreat atmosfera unui fashion show memorabil. Prin jocurile de lumini, muzică, set-up, organizare şi desfăşurare, evenimentul a demonstrat că un spaţiu neconvenţional poate fi versatil şi inedit, ideal pentru evenimente inovatoare”, a menţionat Ioana Ionescu, Marketing Manager, Cinema City România.

Ca de fiecare dată, şi această ediţie a adus sub aceeaşi umbrelă branduri cunoscute ale industriei modei din România, alături de debutanţi care, cu siguranţă, vor deveni nume de referinţă în domeniu.

GALERIE FOTO

În cadrul ediţiei cu numărul 18, şapte designeri talentaţi şi-au prezentat colecţiile 2017-2018 într-un spaţiu neconvenţional, cu accente futuriste: Atriumul de la Cinema City din AFI Cotroceni - unul dintre cele mai cool locuri din Bucureşti.

Numele selectate de Alin Galatescu pentru aceasta a 18a ediţie au fost:

  • Aleha Toncea (încălţăminte: Hannami, accesorii: Laura8) – new
  • Ana Maria Saragia (accesorii: Leather Body Harness, Irina Lefter) – new
  • Alexandra Calafeteanu (accesorii: Wild Inga)
  • Lia Aram by Anemona Stanchi (încălţăminte: Zenon)
  • Studio Cabal by Diana Dianu (accesorii: Atelier Danessa, Tria Alfa, încălţăminte: Meekee)
  • Olga Cataranga din Republica Moldova – new
  • Laurenţiu Bârzoi (hair: Marian Capet).

“Alin Gălăţescu ne forţează mereu să fim creativi şi proactivi. Am celebrat moda la superlativ prin comunicarea şi promovarea Galei Avanpremiere 18 şi rezultatele sunt foarte bune”, a spus Raluca Zamfir, Manager Partner RAN Events.

Această ediţie a prilejuit şi lansarea oficială a site-ului: alingalatescu.ro

Băutura noii ediţiei este: Rose Mary

Apa ediţiei: Izvorul Muntelui, probabil singura apă fără germeni şi cu cel mai apropiat PH de cel al corpului omenesc

Aroma oficială a Galei: DIAMOND (patchouli, santal, mandarin, frezie, crin alb) - de la InScentive

Desertul ediţiei este: Tarta cu trandafiri rose - de la " Fata care găteşte cu flori"

Producator General: AVANPREMIERE Concept by Alin Galatescu

Parteneri traditionali: RanEvents / Gett's Salons / Alina Brailescu Academy /

Parteneri speciali: Cinema City / AFI Cotroceni / TEZYO by Otter Distribution / NESPRESSO

Parteneri media: A List Magazine / EVA / Radar de Media / Kfetele / The Gentleman's Jurnal / Orasul meu

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus