Skip to main content

Postul de radio Galaxy FM, detinut de deputatul PSD Eugen Nicolicea, a solicitat 24 de frecvente de la CNA

 
foto: Agerpres
foto: Agerpres

Postul de radio regional Galaxy FM, detinut de deputatul PSD Eugen Nicolicea, impreuna cu fratele sau, a solicitat astazi de la CNA 24 din cele 30 de frecvente scoase de Consiliu la concurs.

Publicitate

Reprezentantul postului de radio a cerut frecventele puse la bataie de CNA in orasele Alba Iulia, Baia Mare, Borsa, Brasov, Comanesti, Calarasi, Hunedoara, Iasi, Lupeni, orsova, Putna, Roman, Rasnov, Sebes, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Slobozia, Suceava, Toplita, Targu Neamt, Vaslui si Vatra Dornei.

In cazul putin probabil ca CNA sa ii aloce postului de radio toate cele 24 de frecvente, "11 dintre acestea vor fi integrate in reteaua regionala a postului iar restul vo functiona ca statii locale", a declarat reprezentantul postului Galaxy FM, prezent la CNA.

Reprezentantul postului Galaxy FM:

"Reteaua noastra de radio are 2 posibilitati: una de consolidare a ceea ce avem la ora aceasta si posibilitate de extindere in cercuri concentrice si nu pe statii punctuale, cu toate ca am solicitat si astfel de licente.

Suntem in aceasta industrie de 25 de ani, in permanent am fost preocupati de ridicarea nivelului profesional, atat al celor care infaptuiesc acest program cat si de imbunatatirea tehnica a retelei.

In ultima perioada, pe masura ce licentele au trebuit sa fie reinnoite, am facut o si innoire a echipamentelor de emisie, am facut proiectele de asa natura incat statiile de emisie sa se interconecteze in asa fel incat sa pleci de la Bucuresti si sa ajungi la Timisoara cu Radio Galaxy FM pornit, fara intreruperi. Am proiectat antenele astfel incat soselele sa fie foarte bine acoperite."

Postul de radio este detinut de societatea SC Galaxy SRL din Drobeta Turnu Severin, ai carei actionari sunt deputatul PSD Eugen Nicolicea si fratele acestuia, Liviu Gabriel Nicolicea, amandoi cu cate 50% din actiuni.

Valoarea investitiilor initiale promise de postul de radio este de 10.000 de euro pentru fiecare din statiile castigate la CNA. Veniturile sunt asigurate din publicitate, dar si din mica publicitate si dedicatii muzicale, potrivit raportului CNA.

Postul Galaxy FM a participat si la ultimul concurs de frecvente organizat de CNA in 2015, unde a solicitat 12 frecvente, inclusiv in Timisoara, Bucuresti, Cluj si Sibiu. Detalii, pe Paginademedia.ro.

Societatea detine doar o licenta audiovizuala, pentru postul regional Galaxy FM.


Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion dragos sir eteanu ion dragos sir eteanu
    pune padure de salcimi pe granita cu rusii ..este cea mai ieftina
    vor fi invazii de proscrisi - pirati etc ..scapati din tori satelitii
    NU UITA CA ROMANIA ESTE LA INRESECTIE DE DRUMURI

    propunere de lege

    ESTI RASPUNZATOR PENTRU CE VINZI

    dedicatie
    ace of base - living in danger
  • ion dragos sireteanu ion dragos sireteanu
    DEDICATIE MUZICALA
    Ace of BASE - living in danger
    o zi polacuta - din MONTREAL CANADA
    ion dragos sireteanu

Trimite un comentariu

sus