Skip to main content

PRESA DE AZI. Gazeta Sporturilor: Ronaldo şi Zidane, "Zeii" de la Real Madrid

 
PRESA DE AZI. Gazeta Sporturilor: Ronaldo şi Zidane, "Zeii" de la Real Madrid

Subiectele din presa de azi. Real Madrid, prima echipă de fotbal din istorie care câştigă de două ori, consecutiv, trofeul Champions League, în Gazeta Sporturilor. România liberă lansează azi serialul "Cartelul galben", despre "mafia taximetriei din Bucureşti".

Publicitate
  • Gazeta Sporturilor: "Zeii"

GSP scrie azi că "Zidane şi Ronaldo sunt eroii triumfului de la Cardiff. Clubul madrilen a scris o nouă pagină de istorie: e primul care câştigă Champions League în doi ani consecutiv."

  • România liberă demarează azi serialul "Cartelul galben"

"România liberă dezvăluie, începând de astăzi, totul despre mafia taximetriei din Capitală. Mafia galbenă este protejată la cel mai înalt nivel de politicieni, poliţişti, angajaţi ai Primăriei, Fisc şi Inspectoratul Teritorial de Muncă. Evaziunea fiscală este aproximată la 500 de milioane de lei doar în Bucureşti."

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Libertatea: "Micile secrete ale unui mare artist"

"Sorin Zlat este singurul muzician din afara SUA care a obţinut marele premiu al The Great American Jazz Piano Competition, unul dintre cele mai prestigioase concursuri de profil de peste Ocean. Înainte de a cunoaşte succesul, cel mai cunoscut jazzman român din lume "s-a antrenat" la petreceri private şi la nunţi", scrie Libertatea.

Click: "E sânge pe străzi, trăim în teroare"

Tabloidul scria azi că "Islamiştii au băgat spaima în toată Europa. Românii aflaţi la Londra se tem pentru vieţile lor. Dublu atac terorist la Londra: 7 morţi, 48 de răniţi. Teroriştii au intrat cu o dubă în pietonii de pe London Bridge, apoi, înarmaţi cu mai multe cuţite, au început să atace trecătorii. Românii care muncesc în Marea Britanie sunt îngroziţi şi se gândesc serios să se întoarcă acasă."

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus