Skip to main content

PRESA DE SATIRĂ. Caţavencii: Băsescu şi CTP s-au duelat în finala de la "Golan Garros"

 
PRESA DE SATIRĂ. Caţavencii: Băsescu şi CTP s-au duelat în finala de la "Golan Garros"

Subiectele din presa de satiră. Dialogul aprins de pe Facebook dintre Traian Băsescu şi Cristian Tudor Popescu, în Caţavencii. Băsescu şi CTP, "doi veterani ai loviturilor sub centură", s-au duelat în finala "Golan Garros". În Kamikaze, Cristian Boureanu "lee-a dat de s-a julit".

Publicitate
  • Caţavencii: "Golan Garros"

Ziarul de satiră scrie azi că "politica şi presa s-au înfruntat în finală. Doi veterani ai loviturilor sub centură au jucat un turneu pe zgura mă-tii: Golan Garros. Cu prilejul festivităţii de înfrângere a Simonei Halep, într-un meci demonstrativ de flegme şi înjurături, Alcoolina Pliskova îi administrează o înfrângere usturătoare Jelenei Cetepenko: bem, set şi muci."

Dialog între Traian Băsescu şi Cristian Tudor Popescu, în viziunea Caţavencilor:

Băsescu:

"Nu te pune cu mine, chelule, că te sparg! Ţii minte turneul meu din Ploieşti, din 2004? L-am bătut pe copilul ăla într-un singur set de lovituri. A venit ca fraierul la fileu şi i-am dat un rever de era să pierd pe urmă meciul cu Geoană."

CTP:

"La o parte, dihor comunisto-securist! Acum nu mai eşti tu la serviciu. Domnul Iohannis controlează toate serviciile. Ce, vrei să mă pun cu tenisul pe tine, băi, jucător de dublu cu trei cuburi de gheaţă?"

  • Kamikaze titrează azi: "Lee-a dat de s-a julit!"

Scandalul în care a fost implicat fostul deputat Cristian Boureanu, în Kamikaze. "Nominalizare la MTV Movie Awards pentru Cristian Boureanu", pentru "Filme cu proşti", scrie satiricul.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Gazeta Sporturilor: "Show degeaba"

"România lui Daum a descoperit fotbalul ofensiv prea târziu. Tricolorii au învins aseară deţinătoarea Coperi America, după o revenire entuziasmantă de la 0-2. Omul meciului a fost Nicolae Stanciu, ţinut rezervă de Daum cu Polonia."

România liberă: "Ion Iliescu, judecat pentru crime împotriva umanităţii"

"Dosarul Mineriadei, finalizat după 27 de ani. Parchetul General a anunţat ieri finalizarea rechizitoriului privind reprimarea violentă a manifestaţiilor din iunie 1990. Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, dar şi fostul premier Petre Roman, precum şi Gelu Voican-Voiculescu, Virgil Măgureanu şi alte persoane au fost inculpate în Dosarul Mineriadei din 1990. Actul de acuzare are 2.200 de pagini, iar întregul dosar - 500 de volume", scrie RL.

Adevărul: "Creşe noi, abandonate în ţiplă de cinci ani"

Adevărul scrie azi că "în trei localităţi din judeţul Olt au fost construite creşe ca un artificiu pentru atragerea de fonduri europene. După ce le-au construit, autorităţile le-au ţinut închise luni în şir, până au primit dreptul să le schimbe destinaţia, astfel încât dotările cu care au fost echipate au devenit inutile."

Cotidianul: "Ce ascunde spatele lui Grindeanu"

"Numeroasele încercări de până acum ale liderului PSD, Liviu Dragnea, de a-şi păstra intactă autoritatea atât asupra partidului, cât şi asupra Guvernului au atins un punct de la care greu s-ar mai putea reveni. Doar înlăturându-l prin orice mijloc oe Sorin Grindeanu din fruntea Guvernului, şeful Camerei Deputaţilor va putea să se menţină la conducerea PSD", scrie Cotidianul.

Evenimentul zilei: "Fostul şef al SPP aruncă bomba: 'Alegerile au fost fraudate!'"

Potrivit Evz, "fostul şef al SPP, generalul Dumitru Iliescu, a făcut afirmaţii foarte grave în faţa comisiei de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, susţinând că scrutinul a fost fraudat masiv. Operaţiunea ar fi fost condusă de fostul şef SRI, George Maior, şi de fostul şef operativ, Florian Coldea."

Libertatea: "Ori la bal ori la spital!"

"Turneu de Cartea Recordurilor la 83 de ani. Cu o frecvenţă de un concert şi un oraş pe zi în turul pe care îl va întreprinde la nivel naţional, Alexandru Jula, seniorul muzicii uşoare româneşti, refuză să-şi trăiască bătrâneţile 'ca o legumă', deşi a trecut printr-o complicată operaţie pe cord. 'Mă simt extraordinar, nu trebuie să aşteptăm în fiecare zi moartea'", scrie Libertatea.

Click: "Uau, cât a slăbit EBa după divorţ!"

"Divorţul şi-a pus amprenta pe trupul Elenei Băsescu. Fiica cea mică a fostului preşedinte îşi dedică timpul liber celor doi copii ai ei, Sofia şi Traian, dar nu a renunţat nici la sportul intens şi dieta strictă. Aşa că, zilele trecute, când a ieşit la plajă, a şocat cu talia de liceeancă", conchide tabloidul.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus