Skip to main content

Primăria Sectorului 6 vrea televiziune de sector. Bugetul alocat din bani publici: peste 260.000 de euro

 
Primăria Sectorului 6 vrea televiziune de sector. Bugetul alocat din bani publici: peste 260.000 de euro

Primăria Sectorului 6, condusă de Gabriel Mutu (PSD), vrea să facă o televiziune online în care cetăţenii din sector să fie protagonişti, scrie News.ro. Cei interesaţi ar urma să fie instruiţi la o Şcoală de televiziune gândită în acelaşi proiect.

Publicitate

Proiectul se află pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliul local de mâine. Suma pe care Primăria vrea să o aloce pentru acest proiect este de peste 1,2 milioane de lei (260.000 de euro).

Propunerea aparţine Centrului Cultural European, care va beneficia de asemenea de fonduri pentru implementarea proiectului.

Cum se justifică proiectul de televiziune?

„În condiţiile unei evoluţii sociale extrem de rapide şi a unei viteze de informare care se schimbă pe zi ce trece, oamenii au nevoie de surse de informare şi de sisteme de educaţie, care să-i ajute să se dezvolte, să se adapteze la societatea în schimbare şi care să le ofere un fundament pe baza căruia să îşi formeze un echilibru personal.

Ne dorim realizarea unui nou canal de informare adresat cetăţenilor din Sectorul 6. Această sursă de informare este televiziunea online a Sectorului 6”, se arată în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre, preluat de News.ro.

Ce rezultate se aşteaptă de la postul TV?

Formare prin intermediul programelor educative, dezvoltarea spiritului de performanţă prin emisiuni concurs, dar şi informarea cu privire la proiecte de dezvoltare şi activităţile comunitare, potrivit sursei citate.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Avram M. Avram M.
    Nu sunt de acord ca banii cu care eu si familia mea contribuim prin taxele locale sa fie folosite pentru o televiziune de care nimeni nu are nevoie ( sunt destule) . Statul in casa cu ochii in televizor oricum nu este un act de cultura. Sunt multe alte probleme mult mai stringente pentru care trebuie folositi banii nostri: repararea strazilor cu gropi si fara trotuare care ne pun vietile in pericol, reabilitarea termica a blocurilor, parcari , parcuri, teatre , sali de expozitie etc. Vorbesc in numele multor persoane din cartier cu care am discutat, nu am inalnit pe nimeni care sa-si doreasca o noua televiziune. Va rog in consecinta sa tineti cont de parerile noastre si sa abandonati acest proiect absurd
  • Iuli Iuli
    Va dati seama cate orfelinate si azile de batrani faceau fericiti acei bani aruncati degeaba? (jumatate sau 3 sferturi vor fi furate)

    Tara de *** turcesc :)

Trimite un comentariu

sus