Skip to main content

Proiectul de TV online pentru Sectorul 6, în dezbatere publică. Proteste împotriva ideii. Ce spune primarul Gabriel Mutu

 
Proiectul de TV online pentru Sectorul 6, în dezbatere publică. Proteste împotriva ideii. Ce spune primarul Gabriel Mutu

Proiectul televiziunii online propus de primaria sectorului 6 a fost pus in asteptare, după ce, iniţial, se afla pe ordinea de zi a şedinţei de azi. Primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, a decis sa puna proiectul in dezbatere publica pe o perioada de 30 de zile, pentru a vedea "daca proiectul este benefic pentru sectorul 6".

Publicitate

Proiectul era programat pe ordinea de zi a sedintei de Consiliului local de astazi, insa a fost scos la solicitarea primarului. Reamintim ca Primaria Sectorului 6 si-a propus sa aloce peste 260.000 de euro pentru o televiziune online si o scoala de televiziune pentru cetatenii din sectorul 6 din Bucuresti.

Astăzi, când urma ca proiectul să intre în discuţie în Consiliu, dar s-a propus până la urmă dezbaterea publică, Primăria a avut parte şi de proteste. Un grup din Prelungirea Ghencea s-a pronunţat împotriva ideii: "sunt alte priorităţi în sector, nu un post şi o şcoală de televiziune"

De se s-a optat pentru dezbatere publică şi nu a mai fost discutat în şedinţă?

"Este cel mai corect asa. Probabil ca vom avea doua sau trei dezbateri", a spus Gabriel Mutu.

Gabriel Mutu, pentru Paginademedia.ro:

"Este cel mai corect asa, asta e si motivul pentru care o sa solicit scoaterea de pe ordinea de zi si pastrarea in dezbatere publica pe inca 30 de zile, perioada in care sa participe reprezentantii din media, reprezentanti din cadrul sectorului, oameni care locuiesc in sectorul 6, elevi, sa ne exprimam punctul de vedere si sa vedem daca este un proiect benefic pentru sectorul 6."

Proteste la Primărie: "Sunt alte priorităţi decât un post TV şi o şcoală de televiziune"

Nu toti oamenii din sectorul 6 sunt de acord cu proiectul insa.

La sedinta de azi au fost prezenti si cetateni ai sectorului 6 care se opun proiectului propus de primarie. De ce?

"Noi suntem din Prelungirea Ghencea. Acolo stim cel mai bine ce nevoi sunt in sector, de genul: trotuare ocupate de masini, lipsa parcarilor, strazi neasfaltate, lipsa parcurilor, deci noi credem ca sunt cu totul alte prioritati in sectorul 6 decat o televiziune online si o scoala de televiziune pe care sa cheltuiasca domnul Mutu 270.000 de euro", a spus unui dintre cetateni pentru Paginademedia.ro.

Acestia au venit si cu bannere, prin care si-au exprimat dezacordul fata de proiect. Imaginile, la sfarsitul articolului.

Ce rezultate aşteaptă primaria sectorului 6 de la postul TV?

Formare prin intermediul programelor educative, dezvoltarea spiritului de performanţă prin emisiuni concurs, dar şi informarea cu privire la proiecte de dezvoltare şi activităţile comunitare. Mai multe detalii, pe Paginademedia.ro.

Galerie foto:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ileana ileana
    Baiiiii sector 6 faceti recte, reparati trotuarele de la vechile blocuri din dr Taberei 64 , de ex , !!! Nu mai aruncati banii absolut degeaba ! Asa ati facut cu frumosul parc ! Rusine !!

Trimite un comentariu

sus