Skip to main content

SHARED NEWS. Românul erou de la Londra, erou şi pe reţele sociale din România. Zeci de mii de share-uri pe Facebook

 
Florin Morariu, live la BBC
Florin Morariu, live la BBC

Românul Florin Morariu, ajuns erou în presa internaţională după ce a declarat că l-a oprit pe unul din terorişti, în timpul atacului terorist de la Londra, de sâmbătă, a fost fost viral ieri pe reţelele sociale de la noi.

Publicitate

Trei articole din topul celor mai apreciate şi distribuite materiale publicate ieri pe site-urile de ştiri au scris despre Florin Morariu. Cumulat, cele trei articole, publicate de Digi24.ro şi Stirileprotv.ro, au fost apreciate şi distribuite de aproape 42.000 de ori.

Povestea lui Florin Morariu a fost prezentată ieri pe larg şi de presa internaţională. Românul a acordat chiar un interviu live pentru postul britanic BBC. Detalii, pe Paginademedia.ro.

Primul articol din top a fost publicat pe Digi24.ro cu titlul “Românul care i-a înfruntat pe terorişti: I-am dat una, de l-am zăpăcit”. Materialul a adunat 30.000 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din materialul de pe Digi24.ro:

"Era la muncă împreună cu un coleg din Croaţia şi cu un alt român, Florin. Îşi făceau treaba obişnuită când au auzit din stradă ţipete. S-au uitat pe geam şi au văzut zeci de oameni alergând înfricoşaţi. Apoi s-au trezit cu două turiste care băteau disperate în geam să le lase să intre. Le-a deschis uşa şi fetele au apucat să spună că de la London Bridge coboară nişte oameni cu cuţite şi taie lumea pe stradă."

Topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri este ocupat de Digi24.ro, Adevarul.ro şi Stirileprotv.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Digi24.ro, “Românul care i-a înfruntat pe terorişti: I-am dat una, de l-am zăpăcit”

- 30.001 Likes & Shares;

2. Digi24.ro, „Florin Piersic Jr. a ieşit de pe scenă în timpul unui spectacol, enervat de gestul unui spectator”

- 8.122 Likes & Shares;

3. Adevarul.ro, „Lorelai Moşneguţu este câştigătoarea „Românii au talent“: copila a impresionat cu interepretarea piesei „Rise Like a Phoenix“, de Alexandra Constanda

- 6.397 Likes & Shares;

4. Digi24.ro, „Eroul” român de la Londra, în direct la BBC”

- 6.309 Likes & Shares;

5. Stirileprotv.ro, „Romanul Florin Morariu, considerat erou la Londra dupa ce a adapostit 20 de oameni. I-a aruncat unui terorist o naveta in cap”

- 5.542 Likes & Shares.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus