Skip to main content

Un fost candidat la primăria Câmpulung Muscel, la concursul CNA pentru a lansa un nou post: Love FM

 
Un fost candidat la primăria Câmpulung Muscel, la concursul CNA pentru a lansa un nou post: Love FM

Love FM este numele noului post de radio ar putea fi deschis in orasul Campulung. Proiectul este initiat de societatea SC AVE CONCRETE MEDIA SRL, în care administrator este Marius Dumitrescu, cel care anul trecut a candidat la primăria Câmpulung Muscel, din partea PNŢCD.

Publicitate

Reprezentantii postului au cerut azi de la CNA cele doua frecvente, insa Consiliul va lua o decizie in sedinta de marti .

Formatul de principiu al radioului ar urma sa fie unul generalist, cu 20% productie proprie si 80% productie a altor producatori. Structura de programe va fi formata din 12.5% programe de informare si 2.08% programe culturale.

Potrivit raportului intocmit de CNA, postul dispune de doua studiouri de productie si de propriul departament de creatie si productie audio-video, iar investitia finalizata in studioul de radio se va ridica la 15.000 de euro.

Marius Dumitrescu, administratorul firmei:

“Am zis sa venim cu un radio local, noi avand oamenii necesari, avand si echipamente. Sper sa putem obline o frecventa, suntem si furnizori de internet in zona respectica, avem tot ce ne trebuie pentru a da drumul oricand, fara niciun fel de problema.”

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus