Skip to main content

VIDEO. Discovery România, premiu internaţional pentru promoul „Dezastrul din Colectiv”

 
VIDEO. Discovery România, premiu internaţional pentru promoul „Dezastrul din Colectiv”

Un clip de 15 secunde ce anunţa documentarul Dezastru din Colectiv la Discovery a castigat Bronz la competitia Promax Global Awards, care a avut loc recent la Los Angeles.

Publicitate

Clipul a fost premiat la categoria „Something for nothing”, secţiune în care sunt recompensate proiecte creative realizate cu bugete limitate.

Acelaşi proiect a fost recompensat cu argint, la aceeaşi categorie, şi la PromaxBDA Europe.

Productia materialului a fost coordonata de Adrian Luca, Creative Manager Discovery Networks CEE, şi implementată de agentia We Are Basca (Creative Producer - Robert Fiţa, DOP - Andrei Butică, Producers - Claudiu Mitcu, Ioachim Stroe, Razvan Lazarovici, Copywriter - Raluca Andreica).

Documentarul Dezastrul din Colectiv a fost difuzat pe Discovery Channel Romania, pe 13 martie 2016 si este disponibil şi online.

Dezastrul din Colectiv prezintă în ordine cronologică faptele care s-au petrecut în noaptea 30 octombrie 2016 în clubul bucureştean, evenimentele fiind relatate din perspectiva martorilor care au participat la ele.

Documentarul a fost comisionat de către Discovery Networks, prin producătorul executiv Charlotte Reid, unei echipe româneşti de producţie condusă de Mişu Predescu. De asemenea, în calitate de consultant în cadrul proiectului a participat şi Nick Allder, expert internaţional în efecte speciale şi în aspecte care ţin de siguranţă, multiplu premiat pentru producţii precum Alien (1979) sau Al cincilea element (1997).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gt gt
    Nu a zis nimeni ca e vorba de documentar ci doar de spotul publicitar, care mi se pare interesant si totodata transmite emotie, fara sa se zica sau sa se afiseze nimic din tragedia de atunci...
  • Allex Allex
    A primit primit premiu pt ca este Discovery, altfel nu mi s-a parut prea reusit acel documentar.

Trimite un comentariu

sus