Skip to main content

VIDEO. Poezia străzii cu Ana Ularu. Actriţa intră în campania Lumea Nouă, de la Ciuc

 
VIDEO. Poezia străzii cu Ana Ularu. Actriţa intră în campania Lumea Nouă, de la Ciuc

VIDEO. Campania Ciuc, „Lumea nouă”, faza pe artişti contemporani de toate felurile. După lansarea spotului de imagine, pe TV, brandul de bere Ciuc vine cu o nouă componentă. Campania semnată de agenţia Ogilvy & Mather prezintă pe platforma lumeanoua.ro nu produse, ci artişti importanţi ai momentului.

Publicitate

Cea mai recentă poveste este Ana Ularu - poezie din Lumea Nouă, proiect în care este prezentată o nouă faţă a oraşului, despre poezia străzii: grafitti de toate felurile din oraş sunt citite de actriţă.

„Lumea Nouă vorbeste despre o generatie fără etichete, neconventională deschisa la minte si progresistă. O generaţie a celor activi social, a celor cărora le place să construiasca lucruri, a celor pasionaţi de tehnologie, curioşi şi exploratori. Lumea Nouă vorbeşte despre experienţele prezentului, despre urbanul de lângă noi, necosmetizat, viu, autentic”, spun reprezentanţii agenţiei Ogilvy.

Marca de bere Ciuc are, din această primăvara, o noua sticla si o noua identitate vizuală, comunicate într-o amplă campanie sub umbrela „Lumea nouă”.

Ce urmează în campania Ciuc - Lumea nouă: Nume precum Golan, Judith State, Radu Restivan sau Hypno.

VIDEO. Ana Ularu şi poezia străzii

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus