Skip to main content

Un fel de Vocea României cu folclor. Iuliana Tudor va prezenta un talent-show de muzică populară. Când încep preselecţiile

 
Un fel de Vocea României cu folclor. Iuliana Tudor va prezenta un talent-show de muzică populară. Când încep preselecţiile

Iuliana Tudor lucrează la un talent show cu muzică populară. Realizatoarea TV va prezenta la TVR 1 o nouă emisiune dedicată celor mai bune voci de muzică folclorică din România.

Publicitate

Nu se cunoaşte încă numele emisiunii, însă deja încep preselecţiile.

Primele preselecţii vor avea loc la Timişoara, pe 4 iulie, la sala Capitol a Filarmonicii Banatului, începând cu ora 10.00. Următoarele oraşe în care vor fi preselecţii sunt Iaşi, Oradea, Sibiu, Craiova, Constanţa şi Bucureşti.

Iuliana Tudor:

"Ştii folclor? Ai voce? Îţi ridici în picioare prietenii când cânţi? Vara aceasta, Televiziunea Română caută cei mai buni artişti populari din cele şapte regiuni folclorice. Sunt Iuliana Tudor şi vin în oraşul tău pentru preselecţiile celui mai mare talent-show de folclor din România. Te aşteptăm în Timişoara, Iaşi, Oradea, Sibiu, Craiova, Constanţa şi Bucureşti.”

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ileana Monete Ileana Monete
    In Craiova in ce data au loc preselectiile
  • Cupsa Cupsa
    Buna ziua! Ma intereseaza cand incep preselectiile la Sibiu? Multumesc!
  • Lucretia Gogoseanu Lucretia Gogoseanu
    Buna ziua!va rog mult sa mi spune ti cand vor avea loc preselectiile la Craiova.rog detalii.multumesc.
  • fartais gheorghe fartais gheorghe
    care sint conditiile de participare,trebuie negativ,este pe ritm de doina,sirba ,hora?de unde sa iau aceste informatii?
  • radu radu
    Pentru ceva asemanator face preselectie si EtnoTv
  • MARIA MARIA
    Nimeni din această lume nu este expirat, mai ales când este vorba de oameni care au muncit si au adăugat pe langa talent si har, multa valoare.Dacă a-ți fi învățat lecția respectului, aprecierii(....)nu a-ți face comentarii pline de răutate.Viața o să vă învețe toate lecțiile.Se poate să vă si îngenuncheze.Abia atunci,omul, dacă este lucid (oamenii plini de răutate nu sunt lucizi) îsi va vedea propriile răutăți si îi va fi rușine de gândurile exteriorixate.Atenție!!! Semințele semănate fac rod.Rodul poate fi otrăvitor sau vindecător.
  • geo geo
    Oare ăsta o fi fost și obiectul emisiunii pe care i-a propus-o Pro TV ?
  • livia pila livia pila
    La Tvr are leafa mare fiindca este in mod fals socotita vedeta. De fapt, da din coada bine, se pisiceste cind o vede pe Irina Radu Alta expirata care a dus TVR la cimitir.
  • poateCa poateCa
    Eu laud initiativa Tvr, folclorul si traditiile romanesti trebuie sa dainuie in timp, iar un show care sa fie produs modern, nu poate decat aduce in actualitate acest lucru... ProTv daca tot a ofertat-o trebuia sa incerce chiar ei un format in acest fel, nu doar pentru Gospodar... (Iar doamna Iuliana , daca a refuzat Gospodar trebuie sa ne reamintim ca a facut cateva sezoane de Mi-s de la tara pe Prima Tv, deci nu ar fi fost vreo premiera in emisiuni matrimoniale satesti)... Totusi Iuliana poarta stampila Tvr, fiind cam singurul prezentator de show de divertisment de anvergura care a mai ramas la Tvr (pe vremuri era Andeea Marin-Pretuieste Viata, Ramona Badescu-Duminica in Familie, Mircea Radu-InTrecerea anilor) ... Pe zona de divertismemt sunt prea putine productii Tvr, matinalul Femei de 10 (cu Marina Almasan si Mircea Radu) care s-ar putea sa nu mai aibe in sezon nou, Castiga Romania cu Iantu, Ieri Azi Maine (Corina Danila) si Duelul Pianelor (Adrian Enache) (...si astea pe Tvr2...) Si cam atat... Tvr ar trebui sa aibe show-uri sambata si duminica, in direct, cu muzica de calitate, cu invitati frumosi, cu informatii interesante... Trebuie lucrat la o grila competitiva, ar trebui sa aduca si ei emisiuni de prin strainatate... Daca au transformat Tvr1 in televiziune de stiri, s-au gandit ca au rezolvat toata grila... Eu nu cred ca Tvr ar fi trebuit sa aibe vacanta (de obicei grila se lanseaza prin ianuarie anul viitor, iar pana atunci reluari si vechituri ) Televiziunea Romana nu traieste din rating, dar ratingul l-ar puea face daca ar crea emisiuni fix pe perioada vacantei, cand celelalte televiziuni o lasa moale pentru ca pleaca publicul comercial... Dar nationalul, cei care urmaresc in general Tvr raman in continuare acasa...
  • Florinel Florinel
    a fost inchiriat si spatiu la Kentauros Stefanesti pt aceasta emisiune!
  • Folclorist Folclorist
    1,2,3. Adica muzica populara, manele, muzica comerciala. Cam astea sunt etapele muzicii din Romania. De mult trebuia facut un asa show, si uite ca cineva, intr-un final, s-a gandit sa il si realizeze.
    Am spus cele trei etape pentru ca traim intr-o tare care : majoritatea e reprezentata de persoane care asculta muzica populara, apoi sunt adolescentii care asculta maneaua, si desigur, tot pe ei si pe tineri ii pot catalaoga si in criteriul cu numarul trei.
    Bravo doamna draga, bravo TVR ! E greu, dar nu imposibil.
  • mile mile
    mareane, floarea din gradina a aparut mai intai , dupa aceea voce , cine copiaza, tvr a facut emisiunea, iar esti *** , crezi ca pro tv a inventat talent show-ul, vai de tine , bravo tvr , oricum nu accepta *** , bine a facut ca a ramas la emisiuni decente si nu mirese de doi lei
  • Crispo Crispo
    Nu era imaginară oferta, trebuia să prezinte emisiunea aia „*** sunt, vreau companie”.
    A ales una cu public asemănător „***ii cântă, voi dansați”!

    Cred că mediul în TVR este mai calm decât în ProTV, iar noua emisiune va avea cu siguranță o audiență peste media obișnuită a TVR1 și TVR2.

    Din toată inima Succes!
  • mile mile
    livia , pe tine nu te face nimeni vreun sef , ai si aparut , ne esti psd
  • marian marian
    COPIATI TOT .RUSINE ,UN FEL DE FLOARE DIN GRADINA DE PE VREMEA LU PLEASCA

Trimite un comentariu

sus