Skip to main content

Un fel de Vocea României cu folclor. Iuliana Tudor va prezenta un talent-show de muzică populară. Când încep preselecţiile

 
Un fel de Vocea României cu folclor. Iuliana Tudor va prezenta un talent-show de muzică populară. Când încep preselecţiile

Iuliana Tudor lucrează la un talent show cu muzică populară. Realizatoarea TV va prezenta la TVR 1 o nouă emisiune dedicată celor mai bune voci de muzică folclorică din România.

Publicitate

Nu se cunoaşte încă numele emisiunii, însă deja încep preselecţiile.

Primele preselecţii vor avea loc la Timişoara, pe 4 iulie, la sala Capitol a Filarmonicii Banatului, începând cu ora 10.00. Următoarele oraşe în care vor fi preselecţii sunt Iaşi, Oradea, Sibiu, Craiova, Constanţa şi Bucureşti.

Iuliana Tudor:

"Ştii folclor? Ai voce? Îţi ridici în picioare prietenii când cânţi? Vara aceasta, Televiziunea Română caută cei mai buni artişti populari din cele şapte regiuni folclorice. Sunt Iuliana Tudor şi vin în oraşul tău pentru preselecţiile celui mai mare talent-show de folclor din România. Te aşteptăm în Timişoara, Iaşi, Oradea, Sibiu, Craiova, Constanţa şi Bucureşti.”

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    @Livia Pila, daca la ProTV/Antena1 nu face audienta, aia o zboara, dar la Tvr poate sa faca si 0% rating, ca tot ramane in trust.

    P.s.: Are un salariu baban pentru o audienta asa mica.
  • Livia Pila Livia Pila
    O expirata. Oare de ce nu da curs ofertei aleia imaginare de a se duce la Pro tv?
  • UmbertoTomasy UmbertoTomasy
    Bravo Iuliana.

Trimite un comentariu

sus