Skip to main content

Cea mai mare schimbare din istoria posturilor Acasă şi Sport.ro: se vor numi altfel. Ce a înregistrat Pro TV la OSIM. Pro X, una dintre variante

 
Cea mai mare schimbare din istoria posturilor Acasă şi Sport.ro: se vor numi altfel. Ce a înregistrat Pro TV la OSIM. Pro X, una dintre variante

DECIZIE importantă la Pro TV. Grupul pregăteşte schimbarea denumirilor canalelor TV Sport.ro, Acasă TV şi Acasă Gold, pentru prima dată de la înfiinţarea staţiilor.

Publicitate

Pro TV a înregistrat deja la OSIM mai multe mărci. Ce mărci, în continuare.

Detalii, în continuare.

În această toamnă, universul PRO îşi propune să reunească toate canalele TV din grup sub acelaşi concept grafic, vizual, dar şi la nivel de denumiri”, spun oficialii canalului.

Grupul Pro va avea o singură identitate, un singur concept, în lumina căruia vor fi dezvoltate toate elementele de branding ale celor şase canale TV, adică Pro TV, Acasă TV, Acasă Gold Pro TV Internaţional, Sport.ro şi Pro Cinema.

Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV, explică mutarea:

“Până în acest moment, fiecare dintre canalele noastre secundare era perceput ca o entitate distinctă. Din această toamnă, ne dorim ca universul PRO să devină mai mare, mai puternic, iar grupul PRO să fie perceput ca un întreg. Avem canale secundare foarte puternice, cu o istorie bogată şi ne dorim ca fiecare dintre acestea să funcţioneze sub aceeaşi umbrelă PRO. În două cuvinte, suntem PRO!”.

Sport.ro şi Acasă, alte nume. Ce mărci a înregistrat la OSIM Pro TV

Pentru schimbarea de nume, Pro TV a înregistrat la OSIM mai multe mărci.

Este vorba de Pro 2, Pro X şi Pro Gold. Extrasele de la OSIM au fost publicate de blogul PaulNistor.ro. Paul Nistor a trecut în revistă toate numele luate deja de la Pro TV.

Pe lângă aceste nume noi, la OSIM sunt înregistrate şi mai multe variante grafice pentru brandul umbrelă PRO.

GALERIE FOTO. Mărcile înregistrate de Pro TV la OSIM

Deocamdată nu se ştie exact cum vor fi împărţite cele trei nume noi: Pro X, Pro 2 şi Pro Gold între Sport.ro, Acasă TV şi Acasă Gold.

Este foarte posibile ca Acasă Gold să treacă la Pro Gold, iar Sport.ro să se numească Pro X. Celelalte staţii îşi vor păstra numele: Pro TV, Pro Cinema şi Pro TV Internaţional.

Schimbarea se va face în această toamnă.

Oficialii Pro TV nu au comentat variantele de nume pentru posturile TV din grup.

VEZI aici MĂRCILE luate de Pro TV de la OSIM. Sursa: PaulNistor.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    Dacă Sport.ro și Acasă nu mai au audiențele pe care le aveau acum câțiva ani, de vină nu este brandul ci conținutul în care nu s-a mai investit prea mult în ultima vreme.
    Sport.ro este atât un nume de canal cât și un nume de site, o idee frumoasă la vremea aceea.
    Dacă grupul Pro nu se va mai ocupa de sport, probabil că schimbarea numelui acestui canal ar fi binevenită, însă Pro*X este un nume neinspirat.
    (Trebuiesc explorate mai multe variante de nume).
    Pro*Activ e un nume interesant.

    Acasă TV a fost televiziunea care a născut alte câteva televiziuni în grupul CME, Doma din Cehia/Slovacia și Doma din Croația sunt inspirate de numele ales pentru televiziunea din România.
    O schimbare a numelui acestui canal ar putea fi făcută dacă au pregătit un nume foarte bun, unul care să cheme înapoi publicul feminin care a migrat către Kanal D, Happy Channel și canalele de filme de producție străină ca Diva, AMC, Paramount. Numele Pro*2 te duce cu gândul la un canal secundar al Pro*TV, nu la un canal tematic feminin.
    Pro*Miss e o propunere.

    MTV.ro ar putea fi redesenat ca un canal pentru tineri, iar Pro*22 ar putea fi numele său.


    Sper că redenumirile astea să nu fie făcute în grabă, ci cu sprijinul unor oameni care mai știu câte ceva despre branding.
  • mile mile
    am auzit ca Pro X v-a difuza filme *** , poate sa confirme cineva aceasta informatie, asi fii foarte fericit daca Pro X ar difuza 24 din 24 acest gen de continut , asa asi avea si eu la ce sa ma uit pe posurile rromanesti
  • Radu Radu
    Ce mai făcut să râd claudiuu , până la urmă și pro urile de pot rebrandui in mile TV, ideea e sa aducă conținut de calitate, nu mă uit la un post după mine sau după cât de estetica e sigla
  • livia pilă livia pilă
    Și aici e mâna Carlei Tompea, vrea să pună noi la toate canalele din grilele cabliștilor, în curând trece și la bulgari.
  • Thor Thor
    Sper că pe Pro Gold se vor difuza emisiunile care au făcut istorie în anii '90 - concursuri (Știi și câștigi, Riști și câștigi, Prețul succesului șamd), Chestiunea zilei, Divertis, talk show-urile cu Manolescu, CTP & Dumitru Tinu, Alege cu Andrei Gheorghe, Abracadabra, poate chiar și emisiunile cu Tatulici. Asta dacă mai există așa ceva în arhiva aia. Pe bune, ni s-a luat de la atâta "La bloc".
  • ss ss
    Sigla e cam nasoală că ii neagră,putea fi colorată,structura nu e rea deloc,dar subscribiu ce a scris @Pro legătură la numele care erau mai bine puse pentru sport.ro,acasă(+gold)
  • geo geo
    Degeaba schimbi denumirea dacă pe partea de conținut nu aduci nimic nou. Oricum sport.ro este păstrat doar pentru transmiterea unor meciuri de fotbal care nu au loc pe Pro tv...si altor competitii sportive nesemnificative.
    Doar 10 % din Sport.ro mai este sport...în rest, reluări peste reluări.
  • Genius Genius
    Sport.ro se va numi ProSTII ca sa fie cat mai aproape de tematica si emisiunile difuzate
  • alex alex
    uratele logouri...X-ul ala te duce cu gandu la filme porno, intr-adevar :)) poate or baga emisiunile tabloide acolo:)
  • geo geo
    Pro X...ce-i asta...la ce amestecătură e acolo te duce cu gândul la un 69...
  • Pro Pro
    Dacă ar fi după mine:
    PRO•TV
    PRO•SPORT
    PRO•ROMANCE
    PRO•SERIE
    PRO•CINEMA
  • Radu Moldoveanu Radu Moldoveanu
    Nu este prima data cand postul de entertainment Sport.ro (care nu este de sport, avand in vedere faptul ca difuzeaza si serialele difuzate pe vremuri la Pro TV (La Bloc si Familia Bundy) si The Simpsons) trece printr-o schimbare de nume pentru ca tin minte ca Sport.ro se numea inainte TV Sport (Pro TV-ul a cumparat TV Sport-ul in 2005, iar in 2007 s-a rebranduit in Sport.ro).
  • mile mile
    primul comentariu nu imi apartine
  • mile mile
    Pro 2 = acasa
    Pro X = Sport.ro
    Pro Gold = acasa gold
    Pro Cinema si Pro Tv Int .
  • mile mile
    mare lucru , ca si continut sunt foarte slabe , unde sunt puternice , nici nu mai sunt in top 5 niciunul , in afara de pro tv , in afara de niste reluari de seriale bune , restul sunt egale cu zero, ce nu vorbeste si de continut , vopsesc gardul doar sa creada oamenii ca investesc in ele , ce limbaj comunist , pr cica

Trimite un comentariu

sus