Skip to main content

Antena 1 va avea emisiune de vară pe tronsonul Acces Direct, cu Pepe prezentator

 
Antena 1 va avea emisiune de vară pe tronsonul Acces Direct, cu Pepe prezentator

Acces Direct intră în vacanţă, iar Antena 1 a programat o emisiune de divertisment pe tronsonul acesteia. Este vorba de Gashka mare, emisiune prezentată de Pepe şi filmată în parcul acvatic Divertiland. Emisiunea va debuta pe 31 iulie, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 17.00.

Publicitate

Este pentru prima dată, cel puţin în ultimii cinci an, când Antena programează o emisiune de divertisment în direct pe tronsonul Acces şi nu filme, cum era până acum în pauza de vară.

De altfel, Antena 1 a pregătit mai multe emisiuni de vară: Fantastik show (sâmbăta, în prime-time), Nuntă cu scântei, din 31 iulie, cu Ana Morodan prezentatoare, şi Aventură cu 4 stele, emisiune produsă de Mona Segall şi filmată în Grecia, a cărei dată nu a fost încă anunată.

Formatul Gashka mare: două familii sau două găşti de prieteni (trei-patru membri de fiecare echipă) se vor “duela” în probe haioase: probe fizice, quizz-uri şi provocări “pe apă”. Fiecare tabără va fi condusă în “luptă” de câte un căpitan: aceştia vor fi Dorian Popa şi Theo Rose.

“Vara asta îmi voi petrece vacanţa cu toţi românii. Şi sunt bucuros că ne vom vedea în direct, în fiecare zi, de luni până vineri, toată luna august. Aşa că vă sfătuiesc să vă înscrieţi în joc, pentru că va fi o competiţie frumoasă, veselă, haioasă, în care vă veţi distra foarte tare. Vor fi jocuri de familie, de îndemânare, jocuri care vă vor testa prietenia, toate însă extrem de amuzante”, spune Pepe, gazda show-ului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Slavoiu Tatiana Corina Slavoiu Tatiana Corina
    Emisiunea lui Pepe este dezgustătoare nu știu de ce este pe post ! Nu-mi place
  • Villy Villy
    ***
  • mile mile
    si insula iubirii merge spre sezonul 4 , au inceput inscrierile
  • Iuli Iuli
    Mai bine ii punea $ in loc de S si era 100% nume de cocalar. GA$HKA MAR3
  • Iuli Iuli
    Ce spun romanii 2, dar cu nume de cocalari. Poate ii bate Bravo, n-ai stil
  • mile mile
    am o mica problema , caut o carte de gramatica dar nu gasesc , vreau a studies putin casa nu mmai faca misto de mine postac protvistii , ma poate ajuta cineva , mihail , publicitatea si audientele sunt manipulate de soros , si bani sunt bagati la protv o multinational care nu e romaneasca , in loc sa vina la antene cele mai tari posture din univers
  • mile mile
    mihail, pt ca romania este inca nedezvoltata social
  • F F
    Asta este bine. Testează apele și dacă merge poate renunța la Acces direct.
  • mile mile
    bravo, pepe e foarte bun, dar era mai bine daca prezenta leo de la strehaia sauloredana chivu , se mula mai bine pe publicul antena 1 , mile cel fals spune ca antenna e ceam buna in Romania da asta e doar o manipulare de doi leii , toatalumea stie ca antena 1 e cel mai urmarit post din univers , postacii protevistii inciarca sa duca lumea in eroare lasand comentari cu numele meu
  • Mihail Mihail
    Mile, si de ce nu se vede asta si audiente, sau in veniturile din publicitate?
  • mile mile
    poate incearca si la toamna ceva in locul acces direct , dar lumea s-a obisnuit cu acces direct, e greu de schimbat dupa atatia ani , e nevoie de emisiuni in direct si mai ales de vara , dar sa faci patru e super, de aceea antena este ceam mai buna in romania , orice ar spune protevistii
  • Florin Florin
    Nu inteleg pentru ce "gaşcă" trebuie scris la modul cocalar.

Trimite un comentariu

sus