Skip to main content

Câştigă România şi a doua oară. Emisiunea-concurs a lui Virgil Ianţu continuă la TVR 2

 
Câştigă România şi a doua oară. Emisiunea-concurs a lui Virgil Ianţu continuă la TVR 2

Emisiunea de cultură generală, prezentată de Virgil Ianţu, va continua cu sezonul al doilea la TVR 2. Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române a aprobat săptămâna trecută prelungirea contractului cu producătorul emisiunii Câştigă România!, Zucchero Media.

Publicitate

Din informaţiile Paginademedia.ro, noul sezon al concursului de cultură generală va fi pe TVR2 din toamna acestui an.

Despre regulile concursului. În fiecare ediţie sunt trei concurenţi, iar fiecare trebuie să-şi aleagă de pe harta României un judeţ de graniţă ca punct de plecare, misiunea fiind să ajungă într-un judeţ, tot de graniţă, ales de calculator. Concurenţii trebuie să răspundă la întrebări ce au legătură cu judeţele „prin care trec”. În ultima etapă a concursului rămâne un sigur jucător, cel care a răspuns la cele mai multe întrebări şi a trecut prin cele mai multe judeţe.

Emisiunea lui Virgil Ianţu, de la TVR 2, remarcată la nivel internaţional. Producţia de cultură generală a fost selecţionată la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union), competiţie care îşi va desemna premianţii în toamna acestui an. Totodată, un vânzător american de formate de emisiuni a realizat o ediţie-pilot în limba engleză pentru export, sub numele „To Win Your Country”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    o veste buna deci :)
    sper sa avem cateva imbunatatiri in sezonul 2, cum ar fi grafica, decorul dar si continut
  • mile mile
    o emisiune foarte buna , ma bucur ca continua , asa ma pot lauda ca ma uit la emisiuni de cultura generala , nu doar la emisiunile cu scandalurii si facaturii de la antena 1, pe cand o emisiune cum sa scriem corect romaneste , ca sunt satul de mistourile colegilor de comentari , cartile ma cam oboseste
  • mile mile
    asa si trebuie , printre atata incultura e nevoie si de cultura generala , eu am vazut toate edititile , sunt cateva emisiuni bune la tvr , una din ele este si aceasta, dar din pacate cei mai multi vor sta departe de ea, ca e greu

Trimite un comentariu

sus