Skip to main content

Cristian Tudor Popescu critică titlurile clickbait despre el: „Toate aceste 'știri' sunt minciuni murdare"

 
Cristian Tudor Popescu critică titlurile clickbait despre el: „Toate aceste 'știri' sunt minciuni murdare"

"Toate aceste „știri” sunt minciuni murdare, în căutare disperată de audiență", spune Cristian Tudor Popescu, într-un articol publicat pe Republica.ro, în care vorbeşte despre modul în care unele site-uri denaturează sensul declaraţiilor pe care le face jurnalistul.

Publicitate

"În 'presa' de azi, nu mai contează ce spui, important e ce vor alții să spună, cât mai bâlcist, că spui!...", spune acesta.

CTP dă drept exemplu modul în care unele site-uri de ştiri au ales să preia declaraţiile făcute de acesta într-o ediţie a emisiunii "La fileu cu CTP", pe care o realizează, împreună cu comentatorul sportiv Cristi Mândru, pe Republica.ro.

Potrivit jurnalistului, în emisiunea menţionată acesta a vorbit despre "o posibilă cauză a 'ghinioanelor' Simonei Halep din meciurile de la Roland Garros și Wimbledon".

Ce au titrat în schimb site-urile de ştiri?

"Holbându-se la emisiune și încercând să-și determine cititorii să facă ochii cât cepele, „Adevărul” titrează: „CTP o pune pe Halep la zid”. Antena3: „CTP o pune la zid pe Halep”. ProSport: „CTP îi face o analiză dură Simonei Halep”. Știri pe surse: „CTP o face praf pe Simona Halep”. Și așa mai departe...", spune jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu, pe Republica.ro:

"Cum cititorii și telespectatorii au putut constata, am apreciat în mod deosebit jocul și atitudinea Simonei din ultima vreme. Nu i-am găsit nicidecum o vină pentru înfrângeri, ci un dezavantaj din copilărie și adolescență, care poate fi înlăturat prin voință, prin antrenament psihic susținut.

Toate aceste „știri” sunt minciuni murdare, în căutare disperată de audiență. Dar există destui consumatori de internet care n-au văzut și nu vor vedea emisiunea originală, pe Republica.ro. Pentru ei, rămân adevărate zidul, praful și duritatea."

 

 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

  • Articolul asta e fix un clickbait. CTP (aceasta vedeta care apare oriunde si vorbeste despre orice, stie si ce probleme a avut halep in adolescenta, geeez) si a exprimat o opinie, mai mult, o reactie la niste reactii, asa si? Asta e deja stire? Omul asta fumeaza o tigara si gata e noutate de interes national?
  • Emisiunea asta- La fileu cu CTP- este realizată de Cristian Mindru. Un băiat din TVR. Unul dintre cei mai destoinici din tinăra generatie. Hiper-desteapta Irina Radu si supemanul Cristian Coman impreună cu tovarăsa Carlita Marxista, director de programe, nu realizează oare că programul asta ar fi util Televiziunii publice? Sau in mintiuca Irinei nu e loc decit Emiluț Longin si ilustrissima lui mămica?

Trimite un comentariu