Skip to main content

Cristina Stănciulescu, fost redactor-şef Life.ro şi Viva, PR Managerul vedetelor Pro TV

 
Cristina Stănciulescu, fost redactor-şef Life.ro şi Viva, PR Managerul vedetelor Pro TV

Poziţie nouă în comunicarea Pro TV: Celebrities PR Manager. Este ocupată, începând de astăzi, de Cristina Stănciulescu, care în ultimul an a coordonat proiectul Life.ro şi timp de zece ani a condus redacţia publicaţiei Viva!, titlu axat pe vedete.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Cristina Stănciulescu va asigura comunicarea vedetelor în media, dar şi în funcţie de emisiunile în care acestea sunt implicate.

Contactată de Paginademedia.ro, Stănciulescu a declarat că ocupă noua poziţie începând din această săptămână.

Despre proiectul Life.ro?

"Colaborarea cu Life.ro s-a încheiat", a spus Stănciulescu pentru Paginademedia.ro, adăugând că va scrie în continuare, pe blogul personal CristinaStanciulescu.ro, pe care urmează să îl lanseze.

Cristina Stănciulescu, Carte de vizită:

Cristina Stănciulescu a fost, până în 2015, publisher al revistelor Ringier (mai puţin Elle). Anterior, înainte de preluarea Edipresse de către Ringier, ea a fost redactor-şef al revistei Viva, timp de zece ani.

Are experienţă de peste 20 de ani şi în radio. Printre posturile la care a avut emisiuni: Europa FM şi Smart FM (unde realiza emisiunea Smart People).

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • erghebescu erghebescu
    Trebuie adusa o armată de oameni ca sa-i tina locul Mariei ! Cum se simte ca nu mai exista PR la ProTV - a avut grija dna Antal sa ingroape un departament întreg si sa aduca dupa super "consultanti" dupa chipul si asemănarea ei.
  • milog milog
    @mile: stiu,dar nu vor ;) ca de aia sint ele vedete si tu somer care scrie comentarii crezand ca e vedeta
  • mile mile
    vedetele de la pro tv nu stiu sa comunice singure

Trimite un comentariu

sus