Skip to main content

Dan Negru: Îmi ofer TVR serviciile de Consultanţă pentru Revelion. Postul public, cerere de ofertă publică pentru show. Ce buget are

 
Dan Negru: Îmi ofer TVR serviciile de Consultanţă pentru Revelion. Postul public, cerere de ofertă publică pentru show. Ce buget are

"Îmi ofer serviciile televiziunii publice din Romania pentru CONSULTANTA programului de Revelion. O fac gratuit!", scrie Dan Negru pe Facebook. Este răspunsul realizatorului de la Antena 1, după ce TVR a făcut publică o cerere de ofertă pentru programul dintre ani.

Publicitate

Ce vrea TVR, ce buget are şi ce spune Dan Negru, care are la activ 17 Revelioane consecutive la Antena 1, în continuare:

Dan Negru:

"TVR anunţa zilele astea concurs pentru proiectul de Revelion 2017-2018. Inspirat de gestul Mariei di Filippi (star televiziune particulara) care anul asta a prezentat gratuit Festivalul SanRemo la RAI (tv publica), imi ofer serviciile televiziunii publice din Romania pentru CONSULTANTA programului de Revelion. O fac gratuit!

Trec in CV meu ultimele 17 revelioane lider de audienta pe piaţa tv din Romania dintre care unul chiar la TVR cu Titus Munteanu producător."

Nu e un conflict de interese? TVR nu mai e un pericol pentru Pro TV, Kanal D şi Antena 1, răspunde realizatorul, iar serviciile pe care şi le oferă sunt de consultanţă, nu de prezentare a programului.

Dan Negru:

"Cum TVR nu e la ora asta un pericol pentru primele 3 mari televiziuni generaliste, PRO, KANAL şi Antena, sunt sigur ca gestul meu de a ajuta televiziunea publica din Romania nu o sa fie amendat. Precedentul european RAI/Canale5 exista!"

Bugetul TVR pentru Revelion: 40.000 de euro

Televiziunea Publică a publicat pe site-ul instituţiei o Cerere de ofertă pentru programul de Revelion. Bugetul: 40.000 de euro.

Anunţul TVR:

Intenţie:

Societatea Română de Televiziune, consecventă misiunii sale de a fi alături de publicul telespectator în cele mai importante momente şi evenimente şi continuând tradiţia ultimilor 61 de ani, intenţionează să difuzeze, în noaptea dintre anii 2017-2018, o emisiune complexă, de tip divertisment, adresată tuturor telespectatorilor care vor să petreacă Revelionul împreună cu prietenii de acasă şi de la TVR, într-o atmosferă relaxată, de bună dispoziţie şi umor.

În acelaşi timp,Televiziunea Română doreşte să îşi păstreze poziţia în top 3 programe de Revelion, obţinută anul trecut.

Format: show de divertisment

Durata: 240-300 de minute

Difuzare: 31 decembrie 2017-01 ianuarie 2018, conform grilei de programe

Public ţintă: audienţă generală; toate categoriile de vârstă, toate grupele de venituri şi de studii.

Buget estimativ: aprox. 40.000 de euro

Proiectele trebuie să fie concise, la obiect, de maxim cinci pagini şi trebuie să cuprindă detalii despre:

- format/conţinut

- propuneri de prezentatori

- devizul estimativ

- necesrul tehnico-artistic

- calendarul de producţie

- dacă este cazul, posibilităţile de sponsorizare

- datele de contact ale autorului sau ale casei de producţie

TVR pune la dispoziţie, dacă este cazul, studiourile şi alte facilităţi, în funcţie de posibilităţi şi calendarul de producţie.

Proiectele vor fi trimise pe adresa de email direcţ[email protected] cu menţiunea „Proiect pentru emisiunea Revelion 2018” sau vor fi depuse la Registratura TVR (Adresa: Aleea Ermil Pangratti, nr 8-10, sector 1, Bucureşti)

Intervalul de depunere a proiectelor este 03-25 iulie 2017 (ora 16.00).

Rezultatele vor fi anunţate până în data de 1 august 2017.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Renzo Iacob Renzo Iacob
    Eu sunt de parere ca TVR are nevoie de un Revelion unic,plin de umor,scenete,momente vesele si muzica de calitate...eu unul as merge pe un proiect in care as folosi personajele Floarea si Gheorghe de la emisiunea Iulianei Tudor interpretatede Maria Buza si Marius Rizea, si as face o "petrecere" in satul lor.Asta ar fi scenariul....e nevoie de un revelion cu poveste...asa l-as si numi... REVELION DE POVESTE
    Floarea si Gheorghe,Maria si Ion
    Petrecem impreuna de Revelion
  • gt gt
    Mie tocmai asta imi placea la Revelioanele Tvr ca aveau ceva diferit, ca nu erau invitati manelisti si oameni mascati de circ...Maria de Filippi nu a fost laudata decat pentru italiana corecta, in rest a fost o intoarcere in timp a emisiunii, nu tocmai o evolutie... personal mi-a placut mai mult anul trecut cand a prezentat Madalina Ghenea, deabia asteptam sa intre in scena pentru a ii vedea noua tinuta, era senzuala si avea o candoare...chiar si stangaciile in italiana o faceau amuzanta... Maria de Filippi a fost fix opusul, are trasaturi masculine si vocea asemenea unui domn care a fumat zeci de ani... Doi clasici la un loc uneori pot strica o emisiune...
  • Blăjeanul Blăjeanul
    Deci o sa vedem maneliști și la TVR de Revelion. Trist, chiar trist. Dovada ca TVR a devenit ușor, ușor pesedistă. Cine știe? poate va oferi TVR ca premiu și ajutoare sociale pentru oameni din Teleorman :))

Trimite un comentariu

sus