Skip to main content

Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, eliberat condiţionat. Decizia este definitivă

 
INTERVIU DAN VOICULESCU - ZIARUL GANDUL
INTERVIU DAN VOICULESCU - ZIARUL GANDUL

Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare, poate fi eliberat condiţionat, au decis, marţi, magistraţii Tribunalului Bucureşti, scrie News.ro. Decizia este definitivă.

Publicitate

Voiculescu a săvârşit trei din cei 10 ani de închisoare.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins, astfel, contestaţia Parchetului la decizia Judecătoriei Sectorului 5 de eliberare condiţionată a omului de afaceri.

"Respinge contestaţia Parchetului. Dispune punerea de îndată în libertate", este decizia magistraţilor Tribunalului Bucureşti.

Dan Voiculescu a fost internat vineri după-amiază sub pază la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, iar surse medicale declarau pentru News.ro că el ar urma să fie supus intervenţii chirurgicale, pentru ocluzie intestinală.

Luni seară, surse medicale au precizat pentru News.ro că omul de afaceri nu a mai fost operat, pentru că a răspuns bine tratamentului administrat. Aceleaşi surse au afirmat că Dan Voioculescu ar putea fi externat marţi, decizia care nu a fost luată până la ora transmiterii acestei ştiri.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Ma bucur ca a ieșit Dan Voiculescu din închisoare !!! Nu trebuia sa facă deloc ... dar asta e viața
  • mile mile
    toata lumea imi fura numele
  • Cornel Cornel
    @marian
    S-A RECUPERAT exact ce "S-A FURAT" bașca niște ziduri in plus.
    Nu mai pierde vremea pe net! Invata gramatica!
    Daca promovezi Bac-ul ,te poti angaja manipulant la IKEA si-a promis Dragnea ca-ti face salariul 2000 de lei.
  • marian marian
    Cornel nu sa recuperat nimic decat niste ziduri asa ca taci din gura psd -le
  • mile mile
    Doamne , a iesit dom profesor din parnaie , poate imi da mai multi banuti sa scriu in continuare pe siteuri despre maretul trust Intact .
    Ma bucur ca un copil !
  • mile mile
    @iuli , comentariu din-ainte numi apartine , antena 1 nu se multumeste cu locu 2 , asa cum lasa sa se inteleaga falsu mile , eu stiu ca e cel mai urmarit post din unives , protevisti frustratii incearca sami strice imaginea lasand comentari cu numele meu
  • mile mile
    iuli, pt ca si asa sunt bine pe doi
  • mile mile
    stie cineva pe ce stadion se va sarbatori aceasta eliberare , vreau sa parkitip si eu , asi fii tare trist sa nu pot ajunge sa aduc ode stapanului , mam apucat sa scriu chiar si o plancarda
  • Iuli Iuli
    @mile, Antena 1 a fost lidera doar ieri. De ce nu se publica zi de zi audienta daca tot sunt lideri?
  • mile mile
    ceocul mic , postaci protevistii , justitia a facut dreptate , cel mai mare professor din univers sa intors acasa , ce conteaza ca na platit prejudiciu , sunt foarte fericit ca stapanul nostrul sa intors acasa , am sa propun sa dam un kef cu manele in cinstea acestui maret eveninent , 18 iulie ar trebui decretat-a zii de sarbatoare nationala
  • Cornel Cornel
    @marian
    Voiculescu "a furat de la popor" Institutul de Cercetari Alimentare.
    ICA functioneaza si acum. Sediul si terenul (alea evaluate de DNA la 60 milioane euro si reevaluate de a ANAF la 10 mil) au fost confiscate si sint in propietatea statului din august 2014.
    Despre ce prejudiciu nerecuperat vorbesti?
    Despre cele 26000 eur/luna platite de ANAF pt paza sediilor Intact alea confiscate suplimentar si evacuate de urgenta ca sa moara A3?
  • mile mile
    razvan si dani , lideri de audienta cu 3 rating , pro tv 2.6 , de mult nu am vazut dimineatza audiente , inseamna ca inca merg bine , ca spuneau unii de pe aici, ca emisiunea a devenit o plictiseala , dar iata ca e buna , una dun putinele ramase cu vedete si fara circ monden
  • Justin Justin
    Mile va fi foarte bucuros deoarece de acum va intra mormanu' gros.
  • marian marian
    Suntem o tara de ,,,, ne meritam soarta , prea repede , *** , prejudiciul se recupereaza la pastele cailor . un om de rand era inchis , pana la sfarsit si platea cu varf si indesat , RUSINE , RUSINE ,RUSINE , ASTA-I ROMANIA CORUPTA ,pana in maduva oaselor ,
  • mile samariteanul mile samariteanul
    Eu sunt mile cel adevarat, ***. Dan VOiculescu este dumnezeul meu ..Vai stapane cat mi-a lipsit prezenta ta zilnica in sufletul meu. Zilnic ma inchin in fata acestui sfant, sperand ca o sa ajung la macar jumate din realizarile lui. Eroul patriei noastre se intoarce in sfarsit acasa. Decret aceasta zi ca fiind sfanta pentru tot poporul roman, si din acest motiv voi sarbatorii sarind de la etajul 10 in bratele preamilostivului sfant danutz.

Trimite un comentariu

sus