Skip to main content

Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, eliberat condiţionat. Decizia este definitivă

 
INTERVIU DAN VOICULESCU - ZIARUL GANDUL
INTERVIU DAN VOICULESCU - ZIARUL GANDUL

Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare, poate fi eliberat condiţionat, au decis, marţi, magistraţii Tribunalului Bucureşti, scrie News.ro. Decizia este definitivă.

Publicitate

Voiculescu a săvârşit trei din cei 10 ani de închisoare.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins, astfel, contestaţia Parchetului la decizia Judecătoriei Sectorului 5 de eliberare condiţionată a omului de afaceri.

"Respinge contestaţia Parchetului. Dispune punerea de îndată în libertate", este decizia magistraţilor Tribunalului Bucureşti.

Dan Voiculescu a fost internat vineri după-amiază sub pază la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, iar surse medicale declarau pentru News.ro că el ar urma să fie supus intervenţii chirurgicale, pentru ocluzie intestinală.

Luni seară, surse medicale au precizat pentru News.ro că omul de afaceri nu a mai fost operat, pentru că a răspuns bine tratamentului administrat. Aceleaşi surse au afirmat că Dan Voioculescu ar putea fi externat marţi, decizia care nu a fost luată până la ora transmiterii acestei ştiri.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    Traiasca PSD!! Traiasca Voiculescu, Mazare, Nicusor si Dragnea in frunte cu ei.
  • mile mile
    asteptam sa-si dea cu parerea mile cel protevist , cel frustrat

Trimite un comentariu

sus