Skip to main content

Dana Rogoz, emisiune radio, la Smart FM

 
Dana Rogoz, emisiune radio, la Smart FM

Actriţa Dana Rogoz se alătură postului Smart FM şi va realiza în luna august emisiunea “Matinalul fără nume”, alături de Andrei Huţuleac. Show-ul va fi programat de luni până joi, de la “şapte şi ceva” până în jurul orei zece. Dana va fi prezentă pe post şi în luna iulie la Smart FM, în fiecare vineri, alături de iniţiatorul acestei emisiuni, Andrei Huţuleac.

Publicitate

„Mă bucur tare că eu şi Dana ne-am găsit (radiofonic vorbind) şi cred că de-acum încolo dimineţile de vineri se vor auzi mult mai bine la Smart FM”, a declarat realizatorul emisiunii „Matinalul fără nume”.

Pentru Dana Rogoz, deşi a fost invitată de nenumărate ori la diverse de posturi de radio, la Smart FM va fi în premieră co-realizator.

„Îmi place SmartFM şi îl ascult de mulţi ani, iar acesta evident că a fost unul dintre motivele pentru care m-am alăturat echipei. Îmi place pentru că e un radio al actorilor, pentru că atunci când îl ascult parcă sunt alături de ei într-o cabina a unui teatru, înainte de a începe un spectacol, adică în spaţiul în care se fac cele mai mari destăinuiri. Căci aşa mi se pare mie că e radioul. Un spaţiu care te provoacă să fii sincer. Invitaţia a venit din partea lui Andrei, care crede, la fel ca mine, că vom face echipa bună. Suntem amândoi actori, dar în acelaşi timp suntem firi diferite, şi în felul acesta ne vom sprijini şi completa reciproc. Ce mai, abia aştept să ne auzim de acum înainte vineri dimineaţa la "Matinalul fără nume", a spus Dana Rogoz.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    in afara de marius fm si emisiunea lui craioveanu, e o plictiseala sinistra :( se si vede in audiente
  • Mihaela Mihaela
    Abia asteptam sa o aud pe Dana intr-o emisiune! Sa vedem ce iese!
  • Radu Radu
    Inca o data spun, acest post de radio e o struto-camila, fara trecut, prezent sau viitor! Pacat de craioveanu ca ajuns pe acolo
  • anonim hasmote anonim hasmote
    Pe Ralea sau Arlechino nu il aduce ti? Ar fi tare nu? Circ fm s-ar numi !!

Trimite un comentariu

sus