Skip to main content

Twitter, ZERO utilizatori noi în al doilea trimestru din 2017

 
Twitter, ZERO utilizatori noi în al doilea trimestru din 2017

Twitter a bifat contraperformanţa de a nu atrage niciun utilizator nou în trimestrul al doilea din acest an, după ce trimestrul trecut a avut cea mai mare creştere a numărului de utilizatori din ultimii doi ani.

Publicitate

Reţeaua socială a anunţat pentru trimestrul al doilea din 2017 acelaşi număr de utilizatori ca cel anunţat în primul trimestru al anului, mai precis 328 de milioane de utilizatori, potrivit Recode.

În trimestru 1 din 2017, Twitter a anunţat cu nouă milioane de utilizatori noi mai mulţi faţă de ultimul trimestru din 2016, cea mai mare creştere trimestrială din 2015 încoace.

Numărul utilizatorilor care acceasează zilnic reţeaua socială a crescut însă cu 12% faţă de aceeaşi perioadă din 2016.

Veniturile înregistrate de Twitter în trimestrul al doilea din 2017 au fost de 574 milioane de dolari, cu 26 de milioane de dolari mai mari faţă de veniturile înregistrate în primul trimestru, de 548 de milioane de dolari.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dr. Dan Patru Tudosie Dr. Dan Patru Tudosie
    @gigi,
    Ura revarsata si totala lipsa de probe pentru orice nu denota decat un lucru: esti postac si ti-ai permis in timpul de lucru sa te abati de la agenda. Altfel, eu promovez pe facebook doua afaceri inca din ianuarie 2015. Inainte foloseam doar google. Conform conversiilor, in ultimii doi ani facebook mi-a adus 74% dintre conversii. Da, sunt unul dintre milioanele de fraieri care baga lunar sute de euro in reclama facebook. Ce venit si ce studii ai? O sa te rog sa si demonstrezi treaba asta lasandu-mi un cont de facebook sau o adresa de email.
  • Expertul Expertul
    Cam cat de inteligent este Daniel Puisor sa scrie asa ceva? Faptul ca nu s-a modificat nimic de ordinul milioanelor in numarul utilizatorilor, inseamna ca au fost 0 utilizatori noi? Pe acest principiu si salariul lui ar trebui sa se alinieze cu logica imbatabila.
  • gigi gigi
    Asta in timp ce Zuckerberg se lauda cu miliardele de conturi/profile de pe Facebook, dintre care, in realitate, milioane sunt ghosturi ale fermelor de like-uri. Pai cum altfel poti pacali milioane de fraieri sa bage bani in Facebook pentru a-si promova continutul? Deci dupa ce ca eu ii creez continut gratuit lui Zuckerberg, tot eu trebuie sa-i dau bani roscatului pentru ca platforma lui, plina de spammeri si de scammeri, numita Facebook, sa-mi distribuie posturile mai multor persoane. Asta inseamna sa ai cap de evreu.
  • Gibson Gibson
    S-a menținut intr-adevăr numărul de utilizatori, însă acest lucru nu cred ca înseamnă neaparat ca s-au înregistrat "zero" utilizatori noi. Sunt destule conturi false care au fost închise, putând fi și acesta un factor pentru care numărul de utilizatori "a înghețat". Sunt sigur ca exista și utilizatori noi înregistrați pe twitter, însă nu destui cât sa modifice de numărul total de utilizatori.

Trimite un comentariu

sus