Skip to main content

DNA extinde urmărirea penală în dosarul RCS - Mitică Dragomir şi a instituit un sechestru de 3 milioane de euro

 
DNA extinde urmărirea penală în dosarul RCS - Mitică Dragomir şi a instituit un sechestru de 3 milioane de euro

DNA extinde urmărirea penală în dosarul RCS-Mitică Dragomir. Direcţia Naţională Anticorupţie a pus în mişcare acţiunea penală împotriva Integrasoft, filială a grupului, acuzaţia fiind săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi spălare de bani, în timp ce un oficial al companiei este acuzat de complicitate, anunţă Profit.ro care citează din anunţul făcut de Digi pe bursă.

Publicitate

În plus, DNA a confirmat instituirea sechestrelor pentru 2 imobile în valoare de 13,71 milioane lei (3 milioane de euro), dar conducerea Digi Communications spune că aceasta nu va afecta semnificativ activitatea companiei, mai menţionează sursa citată.

În acelaşi timp, DNA s-a îndreptat acţiunea şi cu privire la Mihai Dinei, membru în Consiliul de Administraţie al RCS&RDS, pentru infracţiunea de complicitate la spălare de bani.

În acelaşi dosar în mai sunt urmăriţi penal şi Serghei Bulgac, şeful Digi, Ioan Bendei, administrator RCS, Alexandru Oprea, fost director general al RCS, şi Mitică Dragomir, fost şef al LPF. Totodată, şi compania RCS a fost pusă sub urmărire penală.

Dosarul a pornit de la drepturile de difuzare TV pentru Liga I, pe care RCS le-a achiziţionat în 2008, în consorţiu cu Antena Group.

Potrivit DNA, Dumitru ar fi cerut o mită de 3,5 milioane de euro (din care a primit 3,1 milioane de euro) de la Ioan Bendei, administratorul RCS&RDS.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Deci practic sunt penali? :)
  • rvil rvil
    @ Iulia:
    citesc un articol aici, vad ca e cu greseli, si apoi stiu autorul autor ;)...daca intelegi ce vreau sa zic
    ps: vezi ca ai trecut A. Oprea de 2 ori: o odata ca fost manager general, si apoi ca fost sef...
  • Bo Bo
    Corectati titlul, nu CNA extinde urmarirea penala. :)))

Trimite un comentariu

sus