Skip to main content

Doi actori de comedie, căpitani în noua emisiune a lui Andi Moisescu de la Pro TV

 
Doi actori de comedie, căpitani în noua emisiune a lui Andi Moisescu de la Pro TV

Costi Diţă, cunoscut mai ales pentru rolul lui Giani din Las Fierbinţi, şi Cosmin Natanticu, actor şi om de stand-up comedy, sunt căpitanii de echipă din noua emisiune pe care Pro TV o va lansa în toamnă: Pe bune?!.

Publicitate

Emisiunea de divertisment, tip quizz-show, îl va avea prezentator pe Andi Moisescu.

Costi Diţă: „Am, în sfârşit, şansa sa fiu căpitan şi trebuie sa recunosc că de mic am cam râvnit la titulatura asta. Această dorinţă ascunsă a mea a pornit încă de pe băncile şcolii când, la limba română, am ajuns la poezia lui Vasile Alecsandri, Dan, căpitan de plai. Plus că toată copilăria am tot auzit pomenindu-se în jurul meu titlul ăsta: căpitan de echipă în sus, căpitan de judeţ în jos… în fine. Ei, acum pot să spun că a venit în sfârşit şi momentul meu! Acum, lăsând gluma la o parte, sunt încântat să lucrez la acest proiect si sper ca oamenii care ne vor urmări să râdă, să afle lucruri noi şi să îşi încarce bateriile pentru a doua zi , alături de noi.”

Cosmin Natanticu: „Emoţie, bucurie şi încântare sunt primele cuvinte care îmi vin in minte când vorbesc despre emisiunea Pe bune?!. Şi chiar pe bune sunt căpitan de echipă alături de Costi Diţă, iar prezentator Andi Moisescu! Ce să-mi doresc mai mult? Aaa, da! Să ştiu răspunsurile la toate întrebările puse de Andi, deşi este imposibil. Pot să spun că va fi o emisiune cel puţin interesantă şi plină de umor. Îmi place şi cum sună: căpitan Natanticu! Vouă cum vi se pare? Acum, pe bune, uită-te la emisiune şi spune pe bune că n-am dreptate! Căpitan Natanticu, căpitan Costi şi Amiral Andi: VÂNT DIN PUPĂ! Vă pup!”.

Pro TV a achiziţionat de la FremantleMedia formatul emisiunii de divertisment Pe bune?! (Who knew?). Show-ul este reprezentat de o competitie intre doua echipe formate din vedete din Romania, conduse de cei doi capitani.

„Telespectatorii vor invata ceva nou si surprinzator in fiecare editie a show-ului, lucruri la care nu s-ar fi gandit vreodata”, spun reprezentanţii postului într-un comunicat.

Pe bune from Jul on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    @Mihail, Maruta pleaca de la Pro-TV la Pro-2

    P.s.: Pro-2 (Acasa) renunta la telenovele si se axeaza pe o televiziune generala: Stiri, emisiuni TV, talent-show-uri, filme, seriale turcesti..
  • Cna Cna
    La Ma ruta va fi pe Pro 2.
  • mile mile
    mihail, si care e problema ta, scrie si tu ce vrei , poate sa fie si pe patru, tot are cel mai de calitate program , cu emisiuni filmate in strainatate, vedete cu umor , tot ce trebuie , in rest sunt tv de nisa bune
  • Mihail Mihail
    @Iuli: Si Maruta?

    @mile: Antena 1, tot pe 2 ramane, oricat ai scrie tu pe aici.
  • Iuli Iuli
    Emisiunea o sa fie difuzata de la ora 15:00 la 17:00
  • mile mile
    de-ai casei , mai mult obligati , la cat sunt salab platiti

Trimite un comentariu

sus