Skip to main content

OFICIAL. CNA a aprobat schimbarea noilor posturi din grupul Pro. Sport.ro devine Pro X. Acasă, Pro 2

 
OFICIAL. CNA a aprobat schimbarea noilor posturi din grupul Pro. Sport.ro devine Pro X. Acasă, Pro 2

În faţa CNA cu sigle noi şi nume noi. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa de astăzi cele mai importante schimbări ale canalelor Acasă TV şi Sport.ro din ultimii ani. Schimbările vor fi şi la nivelul siglelor Pro TV, Pro Cinema şi Pro Tv Internaţional.

Publicitate

Potrivit Luciei Antal, director de marketing al grupului Pro, prezentă în faţa membrilor CNA, modificările vor fi operate la începutul toamnei, înaintea lansării grilelor. Ea a mai precizat că posturile îşi vor menţine profilurile.

Principalele schimbări:

  • Sigla Pro TV se schimbă. Cele trei linii de sub numele postului dispar. Apare în schimb un punct ce desparte Pro de TV. Această schimbare vine după ce în ianuarie 2016, Pro TV a renunţat la cele trei culori de pe sigla postului: roşu, verde, albastru (RGB - culorile primare din televiziune). Practic, cu această nouă schimbare, se modifică total sigla cu care postul a pornit la drum în 1995.
  • Acasă TV, televiziune dedicată femeilor, devine Pro 2
  • Sport.ro devine Pro X. Sport.ro, care a fost până la începutul acestui an post de sport, a fost schimbat, cu acordul CNA, în televiziune pentru bărbaţi, ce difuzează mai multe seriale, precum Seinfeld, Supernatural sau Simpsons.
  • Pro Cinema, canal de filme, îşi schimbă sigla
  • Acasă Gold, televiziune ce difuzează tot telenovele, devine Pro Gold

Lucian Antal, directorul de marketing al grupului Pro TV - „Noi, de 21 de ani, prin Pro TV sau prin Grupul Pro incercam sa oferim atât ştiri obiective cât şi divertisment de calitate. Misiunea noastră va continua să fie aceasta. In aceasta toamna ne dorim ca dintr-un grup de branduri sa devenim un brand de grup. Pana acum canalele noastre secundare erau percepute ca entitati distincte, dar din aceasta toamna universul PRO isi doreste sa devina mai puternic si sa fie perceput ca un intreg, de aceea aceste canale secundare si Pro TV, impreuna, ne dorim sa functioneze sub aceeasi umbrela PRO.”

Solicitarea a fost aprobată în unanimitate de cei opt membri prezenţi: Radu Călin Cristea, Răsvan Popescu, Dorina Rusu, Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu, Laura Georgescu, Monica Gubernat şi Viorel Vasile Buda. Orsolya Borsos, Valentin Jucan şi Florin Gabrea au lipsit de la şedinţă.

Reamintim Paginademedia.ro a anunţat în urmă cu o săptămână de schimbările pe care urmează să le facă grupul Pro (detalii, pe Paginademedia.ro, AICI). Compania a înregistrat recent la OSIM mai multe sigle pentru posturile grupului, după cum a notat bloggerul PaulNistor.ro.

Galerie FOTO. Noile Sigle depuse de Pro TV la CNA

  • Acasă devine Pro 2
  • Acasa Gold devine Pro Gold
  • Sport.ro devine Pro X

Citeşte şi:

Cea mai mare schimbare din istoria posturilor Acasă şi Sport.ro: se vor numi altfel. Ce a înregistrat Pro TV la OSIM. Pro X, una dintre variante

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasilica Vasilica
    Pana la urma este Lucia sau Lucian ?
  • Anonim Anonim
    @mile: Eu nu stiu ce probleme ai tu. Dar traim intr-o lume libera si fiecare avem dreptul la parei/opinii. Vad ca daca tu esti antenist convins atunci nu inseamna ca toti trebuie sa gandeasca, ca tine. Unii dintre noi aleg calitatea, si Pro-ul inseamna calitate, nu cantitate sau CopyPaste. Intelegi? Asa ca Mile, eu nu stiu ce vezi tu prin vechituiri, dar e posibil sa fi tu o vechitura. Asa ca traieste frate cu antenele :))) Vei muri tanar. Haha. Bafta mai departe.
    By the way: Pro ist the best. Audientele o arata. Asa ca? In locul tau as tacea, si nu m-as mai lasa manipulat de temele de le A3 sau Acces Direct.
    LG
  • Opinie Opinie
    @ Mihai Florin (Expertul) Nu cred că folosirea numelui "pro" va ajuta foarte mult. Cel mai bun exemplu este Pro Cinema care a avut de-a lungul existenței sale audiențe modeste. Dacă tot au făcut această schimbare măcar puteau să redenumească Acasă TV în Pro Romance sau Pro Lady. Au pus și ei niște denumiri ca să fie acolo. În ceea ce privește Sport.ro și Acasă Gold...nu știu de ce nu le-au desființat. Sunt efectiv niște canale de umplutură.
  • rogojan razvan rogojan razvan
    Buna trupa chiar daca Sport.ro se va chema Pro X nu va putea difuza filme pentru aduti deoarece inclusiv grila de programe a unui post trece pe la CNA iar CNA-ul nu va aproba asa ceva niciodata mai ales 24 din 24 iar daca ar aproba asa ceva ar trebui sa fie pachet si sa se plateasca pentru el si cred ca nimanui nu îi convine sa plateasca un post care ani de zile a fost la liber filme pentru adulti e plin netul de toate genurile asa ca nu vad utilitatea unu iastfel de post de genul asta pe retea rds-ul are 2 posturi de genul asta super one si super one hd costa 1 leu pe luna
  • andu andu
    imi pare rau ca dupa atata timp renunta la logo-ul lor super cunoscut. numai in romania se putea intampla ca un brand super cunoscut sa isi schimbe denumirea sau logo-ul (vezi radio 21) . Sa schimbi un asa logo care era din 1995 e super riscant si deloc PRO-brand.
    cum ar fi fost ca coca-cola sau Mercedes sa-si schimbe logo-ul mereu ca asa vrea vreun director de pe acolo ? se ducea dracu tot.
  • ss ss
    Ba parca alb prinde mai bine,ca inițial sigla era pe negru si era cam naspa.
    Oricum,astept sa vad ce va fi,dar o data oficială de lansare a noii imagini a pro-ului cand?
  • marian marian
    Iuli nu sunt un fanatic cum zici tu . dar vad ca tot timpul esti agresiv , sa asteptam sa vedem ,ce va iesi , nu se disruge nicio istorie si nici brendul poate va fi mai puternic , se va schimba si continutul va fi si telenuvele romanesti si altele dupa cum am inteles toate se schimba in ziua de azi , am vazut ca ai scris si pe hd satelit , acelasi continut agresiv . in rest sa ai o vara fierbinte
  • mile mile
    anonim, usor cu pupincurisme , ce limbaj de comunist de propaganda , iata programe de calitate - mizerile lui maruta , ferma cu vedete expirate , crime si violuri la stiri, filme cu violenta , dar stim, pe tine te deranjeaza antena ca e alui voiculescu, nu ce programe are , plus emisiunea expirata de la prima tv
  • Anonim Anonim
    Eu nu stiu ce aveti, dar mie imi place schimbarea asta. Ce are de-a face aici grila? Pro are cea mai una grila, asa ca? Ce vreti sa se mai schimbe? De abia astept sa vad cum o sa modifice grafica si totul. Sunt curios dupa cateva saptamani sau luni cum o sa-si schimbe si cei de la Antene sigla si etc. :)))) Ca se pare ca vor copia complet ProTV. Cei de la Antene sunt pe locurile 3-4 de mult timp si asa o sa ramana.
    Imi place enorm chesti asta cu schimbarea, mi se parea sigla prea mare si ecranul prea incarcat. Sper sa fie mai simplu dar si mai frumos. Uneori lucrurile simple conteaza cel mai mult.
    In rest? Ma astept ca sa ramana si pe mai departe pe locul 1. Si asta pentru ca spre deosebire de altii, ei chiar investesc in ceva, in ceva de calitate. Si nu copiaza nici o televiziune din Romania.
    Bafta Pro! Si salut decizia celor de la Marketing.
  • Allex Allex
    Ferma vedetelor va fi difuzata pe Pro2!
  • Mihai Florin (Expertul) Mihai Florin (Expertul)
    Cred ca aceasta miscare va fi benefica pentru canalele secundare, avand in vedere ca ProTV este cel mai puternic brand din media romaneasca. Acest gen de rebranding a fost facut de CME in Ceha, in februarie 2017: https://www.mediaguru.cz/2017/01/nova-uz-podporuje-rebranding-kanalu-zmeni-je-od-4-unora/
  • mile mile
    continut zero au, in afara de pro tv , stars macar are programe toata ziua
  • Cristian Cristian
    @George
    bTV nu s-a ”divizat”, au apărut treptat mai multe canale, la fel cum și la Pro au apărut mai multe canale.
    Trustul era inițial deținut de Balkan News Corporation, rețeaua Fox din America.
    Primul post partiular bulgar a fost bTV, fost canal secundar al televiziunii de stat.
    Ulterior au fost înființate b-Cinema și b-Comedy.
    Apoi Murdoch și-a luat banii și i-a lăsat pe cei de la CME în locul lor.
    CME avea deja în Bulgaria Pro.bg, înlocuit în scurt timp de b-Action.
    În cele din urmă au lansat și b-Lady.
  • George George
    acelasi lucru s-a intamplat si cu bTV din Bulgaria...s-a divizat in mai multe canale...btv cum e protv...si restul bComedy, bCinema, bLady, bAction si RING care era similar Sport.ro...http://www.btv.bg (in josul paginii exista fiecare sigla)
  • Opinie Opinie
    La felul cum evoluează situația....va rămâne în curând un singur PRO. Și anume: PRO TV. Ăștia de la antene mai bine stăteau cu Euforia și cumpărau acum marca Acasă TV :)))

Trimite un comentariu

sus