Skip to main content

OFICIAL. CNA a aprobat schimbarea noilor posturi din grupul Pro. Sport.ro devine Pro X. Acasă, Pro 2

 
OFICIAL. CNA a aprobat schimbarea noilor posturi din grupul Pro. Sport.ro devine Pro X. Acasă, Pro 2

În faţa CNA cu sigle noi şi nume noi. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa de astăzi cele mai importante schimbări ale canalelor Acasă TV şi Sport.ro din ultimii ani. Schimbările vor fi şi la nivelul siglelor Pro TV, Pro Cinema şi Pro Tv Internaţional.

Publicitate

Potrivit Luciei Antal, director de marketing al grupului Pro, prezentă în faţa membrilor CNA, modificările vor fi operate la începutul toamnei, înaintea lansării grilelor. Ea a mai precizat că posturile îşi vor menţine profilurile.

Principalele schimbări:

  • Sigla Pro TV se schimbă. Cele trei linii de sub numele postului dispar. Apare în schimb un punct ce desparte Pro de TV. Această schimbare vine după ce în ianuarie 2016, Pro TV a renunţat la cele trei culori de pe sigla postului: roşu, verde, albastru (RGB - culorile primare din televiziune). Practic, cu această nouă schimbare, se modifică total sigla cu care postul a pornit la drum în 1995.
  • Acasă TV, televiziune dedicată femeilor, devine Pro 2
  • Sport.ro devine Pro X. Sport.ro, care a fost până la începutul acestui an post de sport, a fost schimbat, cu acordul CNA, în televiziune pentru bărbaţi, ce difuzează mai multe seriale, precum Seinfeld, Supernatural sau Simpsons.
  • Pro Cinema, canal de filme, îşi schimbă sigla
  • Acasă Gold, televiziune ce difuzează tot telenovele, devine Pro Gold

Lucian Antal, directorul de marketing al grupului Pro TV - „Noi, de 21 de ani, prin Pro TV sau prin Grupul Pro incercam sa oferim atât ştiri obiective cât şi divertisment de calitate. Misiunea noastră va continua să fie aceasta. In aceasta toamna ne dorim ca dintr-un grup de branduri sa devenim un brand de grup. Pana acum canalele noastre secundare erau percepute ca entitati distincte, dar din aceasta toamna universul PRO isi doreste sa devina mai puternic si sa fie perceput ca un intreg, de aceea aceste canale secundare si Pro TV, impreuna, ne dorim sa functioneze sub aceeasi umbrela PRO.”

Solicitarea a fost aprobată în unanimitate de cei opt membri prezenţi: Radu Călin Cristea, Răsvan Popescu, Dorina Rusu, Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu, Laura Georgescu, Monica Gubernat şi Viorel Vasile Buda. Orsolya Borsos, Valentin Jucan şi Florin Gabrea au lipsit de la şedinţă.

Reamintim Paginademedia.ro a anunţat în urmă cu o săptămână de schimbările pe care urmează să le facă grupul Pro (detalii, pe Paginademedia.ro, AICI). Compania a înregistrat recent la OSIM mai multe sigle pentru posturile grupului, după cum a notat bloggerul PaulNistor.ro.

Galerie FOTO. Noile Sigle depuse de Pro TV la CNA

  • Acasă devine Pro 2
  • Acasa Gold devine Pro Gold
  • Sport.ro devine Pro X

Citeşte şi:

Cea mai mare schimbare din istoria posturilor Acasă şi Sport.ro: se vor numi altfel. Ce a înregistrat Pro TV la OSIM. Pro X, una dintre variante

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    nu ma intereseaza aciasta scimbare de sigle , in sufletu meu si in inima mea sant doar antenele , cele mai tari posturiidin galacsie , daca afla stapanul ca mam uitat la ProTV I-mi taie salaru , si ma lasa muritor de foame , ma puteti ajuta cu o carte de gramatica , s-au cu un professor de limba romana , vasi fii tare recunoscator
  • Iuli Iuli
    @marian, ce treaba au placerile mele cu ce am zis despre DISTRUGEREA brandului PRO? Esti Fanatic.
  • Bastian Bastian
    Pt.miloog ..mile ,amice reține asta pro TV a fost și va fi numărul unu în România !!! Iar antena ta manelistă de zbate pt. Locul doi cu kanal d ! Penibil așa cum ești și tu
  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    O schimbare față de materialul de acum o săptămână este că au păstrat fontul vechiului PRO, ceea ce urmează după acest cuvânt nu este însă consistent, sunt elemente ale unor mulțimi distincte:
    - 2 este o cifră,
    - x este o literă,
    - gold, un cuvânt din limba engleză,
    - cinema, un cuvânt comun mai multor limbi,

    Am văzut în setul de sigle precedent o idee interesantă, un semn care aducea cu semnul masculin (♂). Ar putea fi folosit acest semn în locul literei O, pentru postul ce înlocuiește Sport.ro.

    Asemănător se poate folosi semnul feminin (♀) pentru postul dedicat femeilor.
  • mile mile
    marean se agita pt niste posturi cu audiente spre zero, antena 3 chiar si la comercial e peste toate , seriale turcesti nu sunt la acasa sau pe alea le urmaresti dar nu poti sa spui
  • mile mile
    ***
  • marian marian
    Genius nu este neaparat sa fi de acord cu mine . fiecare cu doctorul lui . care este problema care vrea se uita care nu nu . daca continutul este bun .orice in viata se mai schimba ,iar era lui Sarbu a trecut cu manelisti lui .si *** *** . iar cat despre Iuli vorbesti aiurea ti -e iti plac ,,,,,,,turcesti tot timpul cand este o stire despre pro ,o iei razna
  • Genius Genius
    De acord cu toti, mai putin cu marian. Da, exista telecomanda. Brandul sport.ro trebuia sa dispara fiindca nu mai au sport deloc. Dar acasa era un brand puternic. Prin asta lituanianul a sters practic istoria PROTV cu sigla avand 3 culori sub ea.
    PRO.TV va fi canalul ancora iar PRO2 si PRO.X canalele care vor da reluarile.
    Tot ce a cladit Sarbu prin genialitatea lui - asta sustin cu tarie - se distruge din toamna.
  • Iuli Iuli
    Practic, ei sterg toata istoria PROTV prin schimbarea siglei. De ce sa schimbi un brand de calitate? Acel PRO era super, dar au ales un font de *** turcesc.
  • Florin Florin
    E ok ca siglele sa fie cat mai simpliste, dar totusi astea parca par cam fade si fara un element distinctiv. Punctul acela nu e ceva iesit din comun.
  • Dan Dan
    Sa fiu sincer, arata mult mai profi / deluxe noile logo-uri. Poate mai umbla si la continut, ca el nu arata asa profi. Din pacate Vocea e filmata tot la Kentauros in cutia cu chibrituri, decorul e fix acelasi. Trist, tinand cont ca e un format performant, cu bugetul de la flop-ul Uite cine danseaza! ar fi fost de 10 ori mai bun :))
  • mile mile
    mareane , pai tu de ce comentezi despre antena , ciocu mic e valabil si pt tine sau nu , fiecare are dreptul la opinie, ce crezi ca o sa fie la aceste posturi mici , cu audiente spre zero , si pt tine exista telecomanda si nu esti obligat sa comentezi antene , sau tu esti mai presus de reguli
  • marian marian
    Genius .si Cna exista telecomanda pentru voi , unde existe Felix tv ,in rest ciocul mic
  • mile mile
    sant desamajit , am sperat ca pe ProTV X vor baga filme pentru adultii , I-mi doream foarte mult un post romanesc cu asemenea continut , dar poate se gandesc cei de la intact sa faca antenna x x x x , sa nu fiu nevoit sai tradez sa ma uit la comcurenta
  • Cna Cna
    Supernatural nu Dupernatural

Trimite un comentariu

sus