Skip to main content

OFICIAL. CNA a aprobat schimbarea noilor posturi din grupul Pro. Sport.ro devine Pro X. Acasă, Pro 2

 
OFICIAL. CNA a aprobat schimbarea noilor posturi din grupul Pro. Sport.ro devine Pro X. Acasă, Pro 2

În faţa CNA cu sigle noi şi nume noi. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa de astăzi cele mai importante schimbări ale canalelor Acasă TV şi Sport.ro din ultimii ani. Schimbările vor fi şi la nivelul siglelor Pro TV, Pro Cinema şi Pro Tv Internaţional.

Publicitate

Potrivit Luciei Antal, director de marketing al grupului Pro, prezentă în faţa membrilor CNA, modificările vor fi operate la începutul toamnei, înaintea lansării grilelor. Ea a mai precizat că posturile îşi vor menţine profilurile.

Principalele schimbări:

  • Sigla Pro TV se schimbă. Cele trei linii de sub numele postului dispar. Apare în schimb un punct ce desparte Pro de TV. Această schimbare vine după ce în ianuarie 2016, Pro TV a renunţat la cele trei culori de pe sigla postului: roşu, verde, albastru (RGB - culorile primare din televiziune). Practic, cu această nouă schimbare, se modifică total sigla cu care postul a pornit la drum în 1995.
  • Acasă TV, televiziune dedicată femeilor, devine Pro 2
  • Sport.ro devine Pro X. Sport.ro, care a fost până la începutul acestui an post de sport, a fost schimbat, cu acordul CNA, în televiziune pentru bărbaţi, ce difuzează mai multe seriale, precum Seinfeld, Supernatural sau Simpsons.
  • Pro Cinema, canal de filme, îşi schimbă sigla
  • Acasă Gold, televiziune ce difuzează tot telenovele, devine Pro Gold

Lucian Antal, directorul de marketing al grupului Pro TV - „Noi, de 21 de ani, prin Pro TV sau prin Grupul Pro incercam sa oferim atât ştiri obiective cât şi divertisment de calitate. Misiunea noastră va continua să fie aceasta. In aceasta toamna ne dorim ca dintr-un grup de branduri sa devenim un brand de grup. Pana acum canalele noastre secundare erau percepute ca entitati distincte, dar din aceasta toamna universul PRO isi doreste sa devina mai puternic si sa fie perceput ca un intreg, de aceea aceste canale secundare si Pro TV, impreuna, ne dorim sa functioneze sub aceeasi umbrela PRO.”

Solicitarea a fost aprobată în unanimitate de cei opt membri prezenţi: Radu Călin Cristea, Răsvan Popescu, Dorina Rusu, Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu, Laura Georgescu, Monica Gubernat şi Viorel Vasile Buda. Orsolya Borsos, Valentin Jucan şi Florin Gabrea au lipsit de la şedinţă.

Reamintim Paginademedia.ro a anunţat în urmă cu o săptămână de schimbările pe care urmează să le facă grupul Pro (detalii, pe Paginademedia.ro, AICI). Compania a înregistrat recent la OSIM mai multe sigle pentru posturile grupului, după cum a notat bloggerul PaulNistor.ro.

Galerie FOTO. Noile Sigle depuse de Pro TV la CNA

  • Acasă devine Pro 2
  • Acasa Gold devine Pro Gold
  • Sport.ro devine Pro X

Citeşte şi:

Cea mai mare schimbare din istoria posturilor Acasă şi Sport.ro: se vor numi altfel. Ce a înregistrat Pro TV la OSIM. Pro X, una dintre variante

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    ***
  • Cna Cna
    CME-ul mai vine vinde toate Pro.urile. de când a plecat Sarbu au devenit canale de neurmarit. Singurele lucruri pozitive realizate de Cesnavicius sunt: Fort Boyard, Ce spun românii, meciurile Euro 2016.
  • Genius Genius
    Au facut o mare PROstie ! Problema e de continut si nu de ce scrie in coltul ecranului. Dar cand banii si faima iti iau mintile, asa se intampla

Trimite un comentariu

sus