Skip to main content

PRESA DE AZI. Gazeta Sporturilor: Simona Halep, „Azi vei fi number 1!"

 
PRESA DE AZI. Gazeta Sporturilor: Simona Halep, „Azi vei fi number 1!"

Subiectele din presa de azi. Gazeta Sporturilor scrie azi că Simona Halep urcă pe primul loc în clasamentul WTA dacă o bate astăzi la Wimbledon pe Johanna Conta.

Publicitate

Gazeta Sporturilor: "Azi vei fi number 1!"

Potrivit GSP, "dacă o bate pe Konta, Halep devine noul lider mondial. Simona şi-a continuat ieri traseul perfect la Wimbledon, fără set cedat, eliminând lejer fostul lider mondial, Victoria Azarenka, 7-6 (3), 6-2."

Click titrează azi: "Hai Simo! Noi suntem alături de tine"

"Azi se poate scrie istorie pentru tenisul românesc. Simona Halep e la un pas să ajungă prima româncă numărul 1 în clasamentul WTA. După victoria fulminantă de ieri, cu Victoria Azarenka, jucătoarea noastră se întâlneşte azi în sferturile turneului de la Wimbledon cu Johanna Konta", conchide tabloidul.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Adevărul: "Andronescu reporneşte fabricile de diplome"

Potrivit Adevărul, "la propunerea senatorului Ecaterina Andronescu, Parlamentul a adoptat o iniţiativă legislativă care modifică Legea Educaţiei şi permite universităţilor să elibereze diplome de licenţă pe bandă rulantă, căci se înlocuiesc criteriile de acreditare cu normă numerică: un profesor la 35 de studenţi."

România liberă: "Liviu Pop: 'Sunt un om modest, din popor'"

RL scrie azi că "noul ministru al Educaţiei a publicat, pe site-ul oficial al instituţiei pe care o conduce, povestea romanţată a vieţii sale, populată cu amintiri din Vişeul natal, dragostea faţă de catedră şi referiri la anii când era lider sindical."

Cotidianul: "Guccifer, taximetristul genial sau spion de vară?"

"În emisiunea 'Ediţie Specială' de la Antena 3 a fost difuzat pentru a doua oară un interviu cu Lazăr Lehel, cunoscut sub numele său de hacker - Guccifer. Aflat acum în penitenciar, acesta a povestit despre ce a găsit în e-mailurile fostului director SRI George Maior, dar şi al Corinei Creţu, comisar European din partea României.

Realizatorii l-au anunţat ca pe un interviu-eveniment, generalul în rezervă Aurel Rogojan comentează pentru Cotidianul cele mai importante afirmaţii din emisiune şi o caracterizează drept o ciorbă reîncălzită."

Evenimentul zilei: "Irina Socol era obsedată de Sebastian Ghiţă!"

"Spunea că dosarul din 2014 a fost pornit ca să distrugă SIVECO şi acum se răzbună", conform Evz.

Libertatea: "Săraci în slujba celor mai săraci"

"O mână de seniori plini de nevoi, dintre care unul fără niciun venit, îşi spun ofurile în timp ce trudesc la obiecte de artă pe care apoi le dau pentru a aduna banii necesari unei cantine sociale, care să aline foamea semenilor şi mai năpăstuiţi", scrie Libertatea.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus