Skip to main content

PRESA DE AZI. Preoţii Cristian Pomohaci şi Corneliu Bârlădeanu, implicaţi în scandaluri sexuale, în două ziare de azi

 
PRESA DE AZI. Preoţii Cristian Pomohaci şi Corneliu Bârlădeanu, implicaţi în scandaluri sexuale, în două ziare de azi

Subiectele din presa de azi. Preoţii Cristian Pomohaci şi Corneliu Bârlădeanu, suspectaţi că, primul a întreţinut relaţii sexuale cu minori, iar al doilea, că este homosexual, ţin prima pagină din două ziare de azi.

Publicitate

Adevărul scrie azi despre episcopul de Huşi Corneliu Bârlădeanu, suspectat că a întreţinut relaţii sexuale cu bărbaţi.

Adevărul: "Faţa ascunsă a episcopului de Huşi, declarat homosexual de BOR"

"Corneliu Bârlădeanu, înaltul prelat de la Huşi aflat în centrul unui scandal sexual fără precedent în Biserica Ortodoxă Română, a fost implicat în ultimii ani în mai multe situaţii controversate.

El este acuzat de preoţi că ar fi impus biruri împovărătoare, că ar fi misogin, avid de putere şi de bani şi chiar că 'a alcătuit un sistem mafiot, o adevărată dictatură în Episcopia Huşilor'", scrie Adevărul.

Click: "Preotul acuzat de sex cu minori este 'regele scenei'."

"Cristian Pomohaci este asaltat de fani la concertele din ţară. 'Sus îi Dumnezeu şi vede, să nu judece cum crede', a cântat sâmbătă, la concertul din Sânpetru de Câmpie, preotul Cristian Pomohaci, ca dovadă că nu se simte vinovat cu nimic.

Oricum, fanii lui nu cred o iotă despre acuzaţiile că ar fi făcut sex cu minori şi vin cu sutele la concerte pentru a-i aduce flori şi a-i săruta mâinile", potrivit tabloidului.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

România liberă: "Dragnea jr şterge urmele care duc la Tel Drum"

Potrivit RL, "fiul lui Liviu Dragnea a beneficiat de dividende de nouă milioane de lei din firme întreţinute de către Tel Drum. Fără garanţiile depuse de compania teleormăneană care a încasat jumătate de miliard de euro de la stat, firmele lui Ştefan Valentin Dragnea ar fi falimentat."

Cotidianul: "Liviu Dragnea, duşman comun cu Donald Trump"

"Lobbyştii Roger Stone şi Elliott Broidy sunt doi membri ai echipei de artizani ai noii strategii a PSD şi a lui Liviu Dragnea. Cei doi specialişti ai marketingului politic internaţional trebuie să spele imaginea deteriorată, dar şi să vină cu noi strategii.

Surse din partid au declarat pentru Cotidianul că cei doi consultanţi nu au venit până acum cu un plan credibil de revigorare a imaginii lui Dragnea şi de creştere în opţiunea de vot a partidului, în ciuda sumelor mari pe care le încasează. Dar i-au inventat lui Dragnea acelaşi duşman pe care îl are şi Trump."

Gazeta Sporturilor: "Dennis, nu Denis"

"Roş-albaştrii s-au chinuit teribil aseară. Au fost salvaţi de Dennis Man, în minutul 90+2. Alibec, Budescu, Teixeira, Gnohere şi celelalte staruri ale lui Dică au fost eclipsate de puştiul de 18 ani, titularizat doar pentru ca Steaua să respecte regula U21", scrie GSP.

Evenimentul zilei: "Dosarul lui Mazăre. Programul unui 'carnaval' de peste 3.000 de zile în instanţă"

Libertatea: "Afacerea 'moartea caprei negre'"

"Vânătorii plătesc până la 10.000 de euro pentru un exemplar. Evaluarea pe hârtie a numărului caprelor negre din munţii României a permis legalizarea uciderii în jur de 450 de animale pe an, iar încasările din acest hobby gustat din plin mai ales de străini depăşesc fondurile investite de stat pentru protejarea faunei", conchide Libertatea.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus