Skip to main content

Proiect inedit Strongbow: lansează un debarcader pe Dâmboviţa. Petreanu, Bucurenci, Amalia Enache, în clipul care anunţă proiectul

 
Proiect inedit Strongbow: lansează un debarcader pe Dâmboviţa. Petreanu, Bucurenci, Amalia Enache, în clipul care anunţă proiectul

CAMPANIE. Râul Dâmboviţa, ce traversează Capitala, va avea un debarcader. Este parte a unui proiect special. Brandul de cidru Strongbow va lansa vineri Debarcaderul Verde, un loc de socializare construit special pe Cheiul Dâmboviţei, în zona Bibliotecii Naţionale.

Publicitate

Dragoş Bucurenci, Amalia Enache, Vlad Petreanu, Ada Condeescu şi George Petroşel (Jurjak) sunt în centrul clipului de teasing ce anunţă proiectul inedit, semnat de agenţia Ogilvy România.

„Dambovita traverseaza orasul si de multe ori nici nu o observam. Dambovitei ii lipseste efervescenta raurilor marilor orase – Tamisa, Sena, Dunarea, Spree, Vltava etc. Din cauza faptului ca este betonata si delimitata pe portiuni (stavilare fixe care impedica un flux continu al raului), dar si din cauza faptului ca este secata in fiecare iarna, Dambovita are o imagine austera, gri”, spun reprezentanţii Ogilvy România.

Reprezentanţii Ogilvy, pentru Paginademedia.ro, despre proiectul publicitar:

„Lansat in Romania sub sloganul Urban by Nature, Strongbow ne indeamna sa cautam locuri inedite din oras, locuri in care natura a recucerit orasul si in care sa ne bucuram alaturi de prieteni. Fie ca ne relxam, fie ca este un spatiu de socializare, important este sa ne reconectam cu natura.

De la lansarea sa in Romania in 2015 si pana acum, toate evenimentele marca Strongbow au adus natura mai aproape de invitatii nostri, am cautat locuri neconventionale in natura, fara a ne indeparta insa de oras. am gasit natura in mijlocul orasului si ne-am bucurat impreuna cu prietenii nostri.

La fel si anul aceasta, cand dorim sa oferim bucurestenilor un nou spatiu de socializare si reintalnire cu natura. Debarcaderul Verde de pe Dambovita.”

De ce Dâmboviţa?

„Dambovita traverseaza orasul si de multe ori nici nu o observam. Dambovitei ii lipseste efervescenta raurilor marilor orase – Tamisa, Sena, Dunarea, Spree, Vltava etc. Din cauza faptului ca este betonata si delimitata pe portiuni (stavilare fixe care impedica un flux continu al raului), dar si din cauza faptului ca este secata in fiecare iarna, Dambovita are o imagine austera, gri.”

Insulă şi livadă plutitoare în mijlocul apei

In ce consta proiectul?

„Dezvaluim publicului bucurestean un nou loc neconventional de socializare: Debarcaderul Verde, o instalatie inverzita in mod natural care consta intr-un debarcader umbros, ponton plutitor verde care serveste andocarii ambarcatiunilor ce se vor plimba in aceasta vara pe Dambovita.

Nu uitam nici de pasari sau de pesti, de aceea am construit o insula din plante naturale de mari dimensiuni (30 mp), dar si o mini livada de meri plutitori pentru un efect vizual special. La eveniment, Jurjak va canta de pe o scena plutitoare si inverzita.

Astfel, oferim bucurestenilor un spatiu alternativ in care pot viziona concerte pe malul apei, pot participa la seri de filme la miezul noptii, se pot plimba, urmari curse de barci sau pur si simplu isi pot da intalniri cu prietenii.

Momentan, este un prim pas, speram insa ca initiativa noastra sa fie urmata de alte companii sau chiar persoane care inteleg importanta naturii in oras.”


CALENDAR DE ACTIVITATI #DEBARCADERUL VERDE:

  • 28 iulie – Lansarea #debarcaderuluiverde
  • 29 iulie – competitia ambarcatiuni organizata de Asociatia Ivan Patzaikin/Mila 23
  • August – seara de film, petreceri in aer liber, plimbari cu barca
  • Septembrie – seara de film, pertreceri in aer liber, plimbari cu barca
  • Octombrie – seara de film, petreceri in aer liber, plimbari cu barca

FOTO. Primele imagini din faza de construcţie a Debarcaderului Verde

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Strongbou Strongbou
    Ce falsi sunt toti tristii astia din clip.

Trimite un comentariu

sus