Skip to main content

REACŢII. Vedetele Antenei 3 au comentat eliberarea lui Voiculescu. Mircea Badea: „Ne-am luat ostaticul înapoi”

 
REACŢII. Vedetele Antenei 3 au comentat eliberarea lui Voiculescu. Mircea Badea: „Ne-am luat ostaticul înapoi”

Bucurie între vedetele Antenei 3 după decizia de eliberrare condiţionată a lui Dan Voiculescu, fondatorul trustului de presă Intact. Imediat după breaking news-ul de pe televiziunea de ştiri, au intrat, pe rînd, pentru a-şi spune opiniile, Mihai Gâdea, Mircea Badea şi Sandra Stoicescu.

Publicitate

„Ne-am luat ostaticul înapoi”, a spus Mircea Badea în direct la emisiunea Esenţial. Afirmaţie pe care a reluat-o şi într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Această decizie nu reprezintă o reparaţie pentru Dan Voiculescu care a suferit o mare nedreptate. El a fost luat ostatic de un sistem mafiot care a provocat foarte multă suferinţă familiei, apropiaţilor şi lui, doar pentru că nu a vrut să se supună şi să deservească un sistem ticăloşit”, a spus Mircea Badea.

„În acest moment ne-am luat ostaticul înapoi şi mă simt mult mai dezinhibat din motive evidente, pe care, tacit, sper că multă lume le-a înţeles(...). E minunat că este în libertate acum, dar anumite persoane trebuie să primească o dreaptă pedeapsă”, a mai spus el.

„Este absolut minunat că este în libertate acum, dar lucrurile, mă rog cât mai pot fi ele reparate, pentru că nu-i mai dă nimeni înapoi nici anii respectivi, nici suferinţa familiei, nu mai sunt lucruri care se pot repara, dar anumite formalităţi din ceea ce noi numim justiţie cred că trebuie îndreptate de urgenţă şi anumite persoane care s-au comportat mai rău ca teroriştii ISIS, în a abuza şi a face rău, trebuie să primească o dreaptă pedeapsă.”, a mai spus Badea.

Mihai Gâdea: „”Decizia de astăzi a instanţei este una care nu are cum să nu te bucure, după trei ani de coşmar, de iad, de decizie nedreaptă, de tot ceea ce ar putea să fie mai oribil în lumea în care trăim. Nu-i nimic mai îngrozitpr ca nedreptatea şi că cineva poate să îţi ia libertartatea doar pentru faptul că ai îndrăznit să crezi altceva, să crezi că unui regim opresiv şi abuziv şi totalitar nu trebuie să i te îngenunchezi. Pe de altă parte, după aproape trei ani de zile, decizia de astăzi nu poate să te bucure până la urmă foarte tare pentru că din viaţa unor oameni au fost furaţi nişte ani, într-un mod nedrept, de către un procuror care este acuzat de fapte grave de corupţie, de o judecătoare care a fost exclusă din magistratură în unanimitate de către judecătorii din CSM, după ce Băsescu şi tot sistemul său opresiv au făcut ceea ce nu a făcut nimeni în România în ultimii 27 de ani: un abuz fără margini.”

„După ziua de azi, trebuie căutat adevărul pe toate căile legate, trebuie văzut de ce ni s-au confiscat nouă toate sediile. Cred că doar legea, căile legale vor putea să facă lumină până la capăt în cel mai mare abuz care a fost în ultimii 27 de ani.”

La rândul ei, Sandra Stoicescu, tot în direct, a spus că Dan Voiculescu a „fost victima celui mai răzbunător proces politic”. „E un moment în care, uman, sunt fericită, sunt liniştită. (...) Nu s-a făcut dreptate, este un act de normalitate.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Adrian
    E normal sa se mire, cum am luat 10 ani pentru ICA si nimic pentru sumele incasate in Crescent in locul Romaniei? A probabil sta linistit ca au fost arse actele din Bancorex, dar se mai regasesc si la bancile platitoare din afara, o sa vina si randul asta.
  • Spagatistu' Spagatistu'
    Mai ce rai "sant" ( il citez pe Dl.Dr. Acad. Mile) oamenii, au "ceocu" (acelasi academEcian) mare!
    Nu ati auzit ca omul a facut preinfarct la matze si tre' sa se opereze? *** ***, ca nu mai stiau d'alde ***:))
    Pentru orice eventualitate, gadea a dat ordin A3 pentru un nou documentar omagial; nadragii din puscarie ai turnatorului deja au fost inramati si pusi la intrarea in studiouri pentru ca toti realizatorii de toc -souri *** ***
    Intact pregateste un lung metraj pentru care inca nu au ales numele: Felix Papillon de Romania sau Varanul din Monte Cristo;
    pe toate siteu-rile trustului intact gasesti anuntul: ***;
  • livia pila livia pila
    O rusine eliberarea acestui batrin securist. *** De aceeași factură, cu acelasi grad de moralitate.
  • mile mile
    ceocul mic postaci protvistii , justitia a facut dreptate , multi sant invidiosii pe realizarile lui don profesor , de aceia scriu de rau despre iel , acum ca a esit de la parnaie sper ca imi creste macar putin salaru
  • Raducu Raducu
    Bai Buzoiene, vad ca vrei sa discuți orice altceva decat subiectul zilei. Asa ati fost învățați la școala de televiziune si inalt jurnalism Dan Voiculescu.
    Umbli cu *** vopsită la radioul ala, dar sa nu crezi ca nu-ti stim culoarea ta adevărată, antenistule!
  • Dumitru Dumitru
    ***
  • RADU RADU
    vad,ca pe aici,sunt niste muritori de foame,precum felix the cat,corina,***,umberto***,am o intrebare pt voi,dar de afacerile fam Kovesi,de ce nu ziceti,de ce nu comentati falsurile de la rds,faptele sunt dovedite,deci,in cazul VOICULESCU,CAND PROCURORUL DE CAZ A FOST ARESTAT,IAR ,JUDECATORUL A FOST CONCEDIAT,MAI COMENTATI CEVA,*** ?
  • Basescu Basescu
    ***
  • rares rares
    ******,cu pitbulii,dar,acest umberto,cred ca ,prost ***s *** ***.***
  • Felix Felix
    Vine tătucul hoților acasă... si slugile nevertebrate se bucură ca doar el le-a făcut cine sunt azi- niște viermi care au devorat orice urma de jurnalism si au regurgitat-o sub formă de știri la antena3.
    Rușine !
    O data ce ai fost in acest trust puți toata viața. Uita-te la Victor Ciutacu sau Radu Buzaianu si alții.. care oriunde s-ar duce , tot aceeași oameni de nimic rămân.
  • Corina Corina
    Nu-i nimic mai "ingrozitoarescvvnjggjyrt" decat ca nu pot deocamdata sa iau cu copipeist citate din "stimabilii" antena 3.....si sa las aici un comentariu decent....dar poate ca asa a vrut soarta....sa le gasesc gresite si sa ma enervez si mai mult....long live...... ce? Ce ar putea sa mai "long live" .....???????
  • UmbertoTomasy UmbertoTomasy
    *** voastră cu hoțul vostru de ***.msi faceți și pe jurnaliștii când voi sunteți niște ***.hoooooo cu Felix motanul și cu toții sclavi lui.
  • criss criss
    altii fura de foame si stau mai mult la inchisoare decat acest "batran bolnavior"

Trimite un comentariu

sus