Skip to main content

România va participa la Eurovision, „sub rezerva aprobării bugetului pentru 2018”

 
România va participa la Eurovision, „sub rezerva aprobării bugetului pentru 2018”

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 63-a ediţie a Eurovision Song Contest, sub rezerva aprobării bugetului pentru 2018, au anunţat reprezentanţii postului public.

Publicitate

Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Portugalia, organizatorii urmând să stabilească oraşul în care se va desfăşura evenimentul.


Până în acest moment, 18 ţări şi-au exprimat intenţia de a participa la următoarea ediţie Eurovision: Belgia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Letonia, Lituania, Malta, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia şi Suedia.

„Eurovision este unul dintre evenimentele premium în care TVR este implicată, motiv pentru care vom începe mai devreme pregătirile pentru participarea României la ediţia 2018 a concursului. Vom avea la dispoziţie mai mult timp să organizăm Selecţia Naţională, să pregătim show-ul reprezentanţilor României pentru faza internaţională şi să atragem cât mai mulţi sponsori şi parteneri în proiect, din Bucureşti şi din toată ţara. Doar având garanţia unor venituri proprii suplimentare, vom putea să le trecem în bugetul de venituri şi cheltuieli pentru 2018 ”, a declarat Irina Radu, Preşedinte-Director General TVR.

Precedenta ediţie a competiţiei muzicale a fost câştigată de reprezentantul Portugaliei, Salvador Sobral, cu piesa „Amar Pelos Dois”.

Reprezentanţii noştri, Ilinca şi Alex Florea, au obţinut poziţia a şaptea, cu un total de 282 de puncte, cea mai bună clasare a României în concurs de la succesul obţinut de Paula Seling şi Ovi la ediţia din 2010 şi a patra în istoria participării României la Eurovision.

În ultimii ani, Selecţia Naţională Eurovision România a fost organizată în Braşov, Craiova, Baia Mare şi Bucureşti.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorin Radulescu Sorin Radulescu
    @ Mile Nu sunt interesat de opiniile tale.
  • mile mile
    sorin, livia e o obsedata care nu ajunge sus , tot bugetara la stat degeaba
  • Sorin Radulescu Sorin Radulescu
    @Mile Ești un suflet simplu. Sărman. Nu ai replica. Livia îți da oricind clasa E informata, are nerv pe cind tu....
  • mile mile
    sorin, te crezi prea important, cei de la tvr fac ce vor haha
  • Sorin Radulescu Sorin Radulescu
    Bravo, Livia! Îl faci de rușine pe bondarul Mile!
  • mile mile
    esti penibila si plictisitoare
  • livia pila livia pila
    @Mile. Adevărul e că tu ai fi a doua opțiune. Preferatul meu e Ionut Cristache Sarmalută. Ca asta nu e nimeni. Zero absolut.
  • livia pila livia pila
    @Mile. Uite asa ma bagi tu in seama si, poate, cine stie, ma ceri foarte curind de nevasta. Surprize, surprize....
  • mile mile
    livia ,vrei tu sa participi, ce te tot agiti la fiecare stire tvr
  • livia pila livia pila
    Vai, cum? Sa nu o trimita irina pe Iuliana Marciuc in Portugalia? Pai asta-i prietenie? O tinem tot in reluari, in talk-show-uri fără audienta, productie zero pe mai departe, nu tu teatru, nu tu filme, dar iuliana trebuie sa se duca la Lisabona.

Trimite un comentariu

sus