Skip to main content

SHARED NEWS. Cinci miliarde de euro profit, din defrişările pădurilor din România în ultimii 27 de ani. Ştirea a adunat mii de share-uri

 
SHARED NEWS. Cinci miliarde de euro profit, din defrişările pădurilor din România în ultimii 27 de ani. Ştirea a adunat mii de share-uri

Românii de pe reţelele sociale, mâhniţi de anvergura defrişărilor ilegale din pădurile României. "Cinci miliarde de euro. Atât au câştigat, în ultimii 27 de ani, hoţii care au ras de pe faţa pământului păduri întregi din România", scrie Digi24.ro, într-un articol care a adunat mii de like-uri şi share-uri pe Facebook.

Publicitate

Articolul, publicat ieri cu titlul “Jaf ca-n codru. Profit de 5 miliarde de euro din defrişări ilegale”, a adunat aproape 6.700 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

"Drujbele au făcut măcel în Gorj, Olt, Argeş, Suceava, Braşov şi Mureş. Aproape 10.000 de cazuri de tăieri ilegale anul trecut, anunţă Greenpeace. Mai mult de jumătate s-au transformat în anchete penale. 597 de persoane au fost trimise în judecată. Dar asta nu sperie încă mafia lemnului."

Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile Digi24.ro, B1.ro şi Adevărul.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumular, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

1. Digi24.ro, “Jaf ca-n codru. Profit de 5 miliarde de euro din defrişări ilegale”

- 6.859 likes & shares;

2. B1.ro, “Incident feroviar: Trenul Timişoara – Bucureşti şi-a pierdut vagoanele în câmp. Mecanicii din locomotivă şi-au dat seama după o oră (VIDEO, FOTO)”

- 6.693 likes & shares;

3. Digi24.ro, “VIDEO. Dan Voiculescu, după eliberare: „Mi-au fost furaţi trei ani”

- 3.167 likes & shares;

4. Digi24.ro, "C. T. Popescu: Dan Voiculescu a făcut o afacere foarte rentabilă: „20 de milioane per anul de puşcărie”"

- 2689 likes & shares;

5. Adevarul.ro, "Un tânăr a murit luând apărarea iubitei sale. Agresat într-un autobuz, Valentin a căzut din maşină lovindu-se cu capul de bordură", de Mădălin Sofronie

- 2.619 likes & shares.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana Manole Ana Manole
    Nu exista iertare pentru cei care fac asta. Nici nu-mi place mobila din lemn, nu poate fi curatata cu apa, ci doar cu spray-uri, chimicale peste chimicale. Cine vrea asa ceva la el in casa? Exista o karma.

Trimite un comentariu

sus