Skip to main content

SHARED NEWS. Româncă venită din America în vacanţă pe litoral: "România, m-ai dezamăgit profund". Opinia, virală

 
foto: Adevărul
foto: Adevărul

Creatoarea de modă Alexandra Popescu-York a vorbit, într-un articol publicat în Adevărul, despre condiţiile pe care le-a găsit la Constanţa, acolo unde în vacanţă din Statele Unite.

Publicitate

"Pe lângă faptul că 6 zile o cameră modestă la un hotel de 4 stele cu iz comunist costă 1000 de dolari, marea este contaminată, mîncarea la fel, terasele şi plajele sunt puţin populate şi foarte triste. La Fratelli cîntă Corina Chiriac, iar în rest bate vîntul...", spune Alexandra Popescu-York.

Opinia creatoarei de modă a adunat mii de like-uri pe reţelele sociale. Articolul, titrat ”Patimile unei românce din America venite în vacanţă pe litoral: „România, m-ai dezamăgit profund. Păcat! Îmi pasă pentru că te iubesc, sper să te trezeşti!“”, a adunat peste 13.000 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

"Datorită ghinionului meu în viaţă, copiii s-au îmbolnăvit subit cu enterocolită şi intoxicaţie alimentară şi am avut deosebita plăcere să ajung la Spitalul de B.I. din Constanţa unde am văzut cele mai oribile condiţii din viaţa mea.

O să povestesc puţin despre din Constanţa pentru că cineva trebuie să spună lucrurilor pe nume! Pentru că îmi pasă, voi vorbi!

Din cauza acestui spital şi a majorităţilor spitalelor de stat din România, ţara asta este în lumea a treia! Nu daţi din umeri, români! Faceţi ceva! Vorbiţi măcar! România şi românii se vor face de rîs mulţi ani de acum înainte datorită Spitalelor infecte! Nu există nici măcar alternativă să mergi la un spital privat în Constanţa care să trateze cazuri de urgenţă de enterocolită, toxinfecţie alimentară sau ceva similar.."

Topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri este ocupat de materiale de pe Adevărul.ro şi Digi24.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri, potrivit monitorizării Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Adevarul.ro, ”Patimile unei românce din America venite în vacanţă pe litoral: „România, m-ai dezamăgit profund. Păcat! Îmi pasă pentru că te iubesc, sper să te trezeşti!“”, de Sinziana Ionescu

- 13.123 like-uri şi share-uri;

2. Digi24.ro, ”Magda Vasiliu: „M-a frapat atitudinea lui Mugur Ciuvică! Copilul meu e în scaun cu rotile de trei luni””

- 9.005 like-uri şi share-uri;

3. Adevarul.ro, ”Actriţa Ani Creţu, către Tudose, după declaraţia privind vaccinarea: „Prim-ministrul NU are dreptul să se pronunţe în privinţa mea ca părinte!“”, de George-Andrei Cristescu

- 7.071 like-uri şi share-uri;

4. Digi24.ro, ”Sărăcia învinsă de ambiţie | Copii de nota 10”

- 5.666 like-uri şi share-uri;

5. Adevarul.ro, ”Magda Vasiliu, reacţie la comentariile lui Mugur Ciuvică: „Fiul meu e în scaun cu rotile de trei luni“”, de Sorin Ghica

- 5.461 like-uri şi share-uri.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Ce amuzanti sunteti neacceptyand o realitate : spitalele de la noi sunt mizerabile iar litoralul ... o gluma , privit prin ochii cuiva care a iesit macar o data din Romania . Cred ca cei care comenteaza au stat intr-o pivnita si nu au iesit niciodata din Roman ia sa vada cum trebuie sa arate un spital si cum arata un litoral in vest .
    Sau poate unii sunt gelosi pe femeie ca s-a realizat in America ? Se stie ca romanii sunt cei mai gelosi vis-a-vis de cei care pleaca din Romania .
  • Murgoci Murgoci
    Abureală rusească, vine un puternic danf de Kremlin dinspre acest articol...atenție la ce citiți !!!
  • Mangeac Mangeac
    Doamna cu părul creț , cu o inconştiență ieşită din comun ți-ai pus în pericol cei doi copii minori, acum la întoarcerea în u.s.a. dacă a-şi fi mister York ți-aşi aplica o ciomăgeală zdravănă şi o decontaminare scurtă să ții minte şi să nu mai faci d-astea.
  • Ana Manole Ana Manole
    In loc sa se planga de faptul ca nu exista spitale private (nu-i treaba statului), doamna ar trebui sa spuna daca avea Card European de Sanatate. Vrem spitale dotate ca-n America, dar nu platim asigurare ca-n America. Acolo te lasa sa mori daca n-ai asigurare, dar dansa ne da noua lectii. Pana la urma s-a vindecat copilul sau dansa era prea ocupata sa pozeze o pata de igrasie?
    Nu caut scuze Romaniei, dar nici nu pot sa accept exagerari. Cand Madonna a spus ca nu ar intra intr-un spital din UK nici sa ceara o aspirina, britanicii au trimis-o undeva si sa lase spitalele din UK pentru cei care sunt cetateni si platesc asigurare. Noi de ce i-am dat like-uri acestei individe?
  • Marian Marian
    Pai si ce vrei la 1000 de dolari pe 6 zile sa-ti cinte Rihana, ce dumnezeu!
  • F F
    Văd ca doamna era zâmbăreață pana sa aibă incidentul nefericit, așa ca poate nu a fost așa de rău pana la urma. Păcat ca nu e capabila sa separe lucrurile.

    Turismul romanesc nu e cel mai bun, dar în era internetului e cam greu sa iti alegi un hotel mincinos. La fel cu calitatea apei. Doamna putea plăti preturi de 5 stele și sa stea pe plaja cu calitatea apei de 5 stele. Știu ca este o asemenea plaja în Mamaia, certificata și super certificata. Dacă nu, piscina e buna.
  • Marian Marian
    Da in legatura cu mincarea in ind hoteliera din Romania inca nu s-a inventat inoxul, cit si cursul de igiena, cit si respectarea acelui curs
    iar pe partea de cazare pt d-na din America, s-a dus cu mocangeala in Romania puneti mina si platiti.
  • Sorin Paraschiv Sorin Paraschiv
    Ma minunez de voi!!! De toti!
    Fara sa blestem, lovi-v-ar enterocolita la Constanta, sa mai moara din voi, ca sunteti niste *** ipocrite.
    Si Badie, esti Iuda.
  • Ana Manole Ana Manole
    Doamna creatoare de moda York ar trebui sa ne spuna si cu ce asigurare de sanatate a calatorit impreuna cu 2 copii minori.
  • Gogu Gogu
    ***
  • Alin Alin
    In loc sa admiteti ca litoralul romanesc e de *** alaturi de intreg orasul Constanta , voi stati sa ii cautati scuze : ba sa mai si aberati ca in America se sta pe rogojini pe plajele amenajate care nu au cosuri de gunoi .

    Sunt sigur ca Miami beach , Venice beach si restul de sute de plaje sunt mai rau ca in Agigea , LOL .

    Bine ca e Constanta un fel de Coasta de Azur , ce ne-am fac e fara ea .
    Imi pare rau pentru doamna care a cheltuit niste bani seriosi pentru a veni la Constanta la plaja . Sunt convins insa ca spitalele arata infect . In ochii romanilor din Romania care nu au vazut in viata lor un spital vestic poate li se pare ca arata asa si asa , dar inj ochii unuia care a vazut cum arata spitalele civilizate , cele din Romania sunt la nivelul celor din Vietnam .

    Inca mai sunt oameni care sunt mandri ca sunt romani ? De ce ? *** , hotie , delasare , retrogradare , fundamentalism , 0 progres .
  • Ana Manole Ana Manole
    Nu contest ca au avut probleme de sanatate copiii dumneavoastra si ca spitalul poate ca nu arata corespunzator, dar dumneavoastra va plangeti de multe lucruri.
    1. Daca marea si mancarea ar fi contaminate, s-ar fi imbolnavit foarte multi oameni. Imi pare rau pentru ce s-a intamplat cu fiii dumneavoastra dar nu puteti sa spuneti ca totul este contaminat.
    2. Daca plajele sunt putin populate, nu stiu unde ati fost. Poate intr-un loc exclusivist, pentru ca unde am fost eu erau multi oameni normali.
    3. Daca are succes in continuare Corina Chiriac, acesta nu este un lucru rau sau comunist, nu ar fi angajat-o nimeni daca nu avea succes. Chiar ma bucur ca romanii demonstreaza ca-si apreciaza toti cantaretii, nu doar atunci cand sunt morti.
    4. Un hotel de 3 stele din Romania, arata ca unul de 4 stele din Grecia.
    5. Puteati sa va plangeti doar de starea spitalului, nu sa exagerati cu cat de populata era terasa.
  • RADU RADU
    asta e litoralul,p care il laudati toti,a fel si orasul dansatorului de salsa,adica mazare,dar,in cre eu imi bag picioarele,ce murdar si lipsit de civilizatie este Constanta si anexele.Ma pregatesc,sa plec [a sora mea,in vizita,in SUA,mi-a ,promis o vacanta de o saptamana in PUERTO RICO,pe banii mei,nu ai ei,dar,cu bilet luat de acolo,stiti cat ma costa 450 $,deci,*** you,ROMANIA,esti un ballshit,datorita locuitorilor,ca de frumoasa ,esti...
  • Cristian Cristian
    Mi se pare aberanta declaratia romancei daca mai poate fi numita asa pentru ca in general romanii stabiliti in SUA au cam uitat de Romania si de limba romaneasca. Am fost in SUA si pot spune ca plajele la ei sunt neamenajate, se sta pe cearceafuri si rogojini , fara cosuri de gunoi fara terase , doar fast-fooduri cu mancare din "plastic" si pline de homelesi. Nu cred ca romanca de care se face referire a stat la 4 stele cu aer "comunist". Poate doar in imaginatia ei. Mdergeti la 3-4 stele in New York, Los Angeles sau alte locatii si o sa mancati la micul dejun numai croisante si alte chimicale fara gust. Nu mai vorbesc de calitatea serviciilor la hoteluri care sunt inferioare celor din multe locatii din RO dar de, suntem in America.

Trimite un comentariu

sus